ŠTA VI MISLITE?

Za nju kao da je vreme stalo: Bivšu svekrvu Adrijane Lime retko viđamo, ali kad god se pojavi ODUŠEVI

0

Majka Marka Jarića ima neverovatan stil, a godine joj ne mogu ništa 

foto: EPA /  VICKIE FLORES
foto: EPA / VICKIE FLORES

Majka našeg proslavljenog košarkaša Marka Jarića, Leposava Jarić, bivša svekrva Adrijane Lime, retko se pojavljuje u javnosti. Slavni košarkaš ponekad podeli fotografiju sa svojom majkom i to su trenuci koji se danima prepričavaju na društvenim mrežama, ali i u medijima.

 

Uprkos činjenici da gazi 7. deceiju Leposava svojim izgledom oduševljava gde god da se pojavi.

 

Bivša svekrva Adrijane Lime uprkos godinama izgleda fantastično, a mnogi kažu da harizma koju poseduje dodatno utiče na to.

 

 

Dok su sinovi Marko i Nikola krenuli očevim stopama i postali dobro plaćeni košarkaši, ćerka Tamara bavi se modom i zapažena je u modnom svetu u inostranstvu. Ono što želi jeste da svoje kvalitetet dokaže i u Srbiji.

 

Iako trenutno živi u Americi ne čudi činjenica da Leposavu najčešće možemo videti s  koferom u ruci, jer pokušava da podjednako posveti vreme i sinovima i ćerki.

 

Budući da joj unuke Sijena i Valentina mnogo nedostaju, Leposava gotovo svakog meseca putuje za Majami, kako bi vreme provela sa njima, a poznato je i da se cela porodica često okuplja za praznike.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

 

Inače, Adrijana Lima je oduvek obožavala svoju svekrvu, te je često znala sa njom i da letuje. Zove je nadimkom koji su joj njene ćerke dale - Ziza i gotovo nikada ne preskače da istakne koliko joj je draga.

 

Čak i kada su se Adrijana Lima i Marko Jarić razveli, manekenka nije promenila mišljenje o Leposavi.

 

Majka Marka Jarića i u 7. deceniji izgleda sjajno
Majka Marka Jarića i u 7. deceniji izgleda sjajnofoto: Instagram / marko jarić

 

Leposava ne krije da joj je razlaz njenog sina i snaje teško pao, ali se ipak pomirila sa činjenicom da do pomirenja između njih neće doći.

 

Podsetimo, Adrijana Lima i Marko Jarić proveli su u braku pet godina. Tokom razvoda, koji je počeo 2014. godine, ni jedno ni drugo nikada nisu rekli lošu reč o bivšem supružniku.

makonda-tracker