prijateljstvo dugo godinama

I Adrijana Lima je stigla u Katar: Slavna manekenka u društvu ćerke Srbina kom se DIVIO ceo fudbalski svet (FOTO)

0

Svetsko prvenstvo u fudbalu se ove godine održava u Kataru, a brojne poznate ličnosti su rešile da prisustvuju spektaklu.

foto: Matt Baron/Shutterstock Editorial/, Profimedia
foto: Matt Baron/Shutterstock Editorial/, Profimedia

Ovogodišnji mundijal je koštao milijarde, neki stadioni će nakon prvenstva biti i srušeni, a brojne svetske zvezde su se uputile u Katar kako bi bodrile reprezentacije i uživale u svetskom fudbalu.

 

Jedan od zvezda koja je gledala utakmicu između reprezentacija Engleske i Irana, bila je i nekadašnja srpska snajka, jedna od najlepših žena, Adrijana Lima. Ovo je njeno prvo pojavljivanje nakon rođenja sina, a društvo joj je, pored supruga Francuza Andrea Lemera, pravila i Ana Antić, ćerka proslavljenog fudbalskog stručnjaka Radomira Antića.

Anu i Adrijanu spaja dugogodišnje prijateljstvo još iz vremena kada je Lima bila u braku sa Markom Jarićem, a Ana sa Nikolom Lončarom. I po završetku brakova, one su nastavile svoje prijateljstvo, a Ana je i među prvima čestitala Limi rođenje sina.

 

Adrijana Lima, Ana Antić
foto: Instagram/printscreen

Poznato je da Adrijana voli sport, naročito boks, a sada je pokazala i da joj je fudbal na listi omiljenih. Još jedna od zvezda koje su prisustvovale utakmici je i Dejvid Bekam.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Antic (@anaantic)

 

makonda-tracker