bravo

Otac ju je podržao u VELIKOJ LJUBAVI: Ćerka Marka Jarića i Adrijane donela važnu odluku, a tata joj je najveća podrška

0

Marko je svoju mezimicu pustio da sama bira put kojim će ići u budućnosti 

Marko Jarić ima dve ćerke, a starija je krenula njegovim stopama
Marko Jarić ima dve ćerke, a starija je krenula njegovim stopama foto: Dragan Kadić

Naš proslavljeni sportista Marko Jarić i njegova supruga Adrijana Lima bili su sedam godina u braku i iz te prelepe ljubavi rodile su se dve devojčice – Valentina i Sijena

 

Njih dve su odrastale u mirnom okruženju uprkos činjenici da su im roditelji veoma poznati. Marko i Adrijana su deci uspeli da zadrže privatnost i nisu dozvolili da osete sve što popularnost nosi.

 

Ipak, kako rastu sve je manje moguće sakriti čime se devojčice bave i kako izgledaju, a nedavno je otkriveno i da Markova starija ćerka ima pretenzije da se otisne u sportske vode.

 

 

Za razliku od njega, koji je ceo život posvetio košarci, Valentina je odabrala odbojku, a ponosni otac nije mogao da odoli da jedan snimak s treninga ne podeli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

 

Valentina je ponosno igrala dok ju je tata bodrio sa tribina, a mnogi smatraju da je nasledila talenta za sport od oca, a lepotu od majke, što je savršena kombinacija. 

 

Ćerka Marka Jarića odabrala životni put
Ćerka Marka Jarića odabrala životni put foto: Instagram / markojaric

Marko i Adrijana rastali su se 2014, a razveli dve godine kasnije. Zbog toga su devojčice često razdvojene od oca, ali ih to ne sprečava da imaju blizak, prelepi roditeljski odnos pun razumevanja i podrške.

 

Mlađa ćerka često dolazi kod Marka kako bi sa njima provela praznike i dane kada se ne ide u školu o čemu svedoče i brojne objave koje Marko povremeno podeli na Instagamu. 

 

Bonus video

Pogledajte šta rade ćerke Marka Jarića kad dođu kod tate

 

 

makonda-tracker