"Znao sam da će biti MOJA"! Bila je ZAUZETA, ali imao je PLAN: Ljubavna bajka dvoje glumaca traje 31 godinu

0

Ljubavna priča Dragana Jovanovića i Branke Pujić

Dragan Jovanović i Branka Pujić venčali su se 1992. godine
Dragan Jovanović i Branka Pujić venčali su se 1992. godinefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumci Dragan Jovanović i Branka Pujić su decenijama u skladnom braku, a krunu njihove ljubavi predstavlja Anđela Jovanović, koja je krenula maminim i tatinim stopama i danas je uspešna mlada glumica.

 

Ljubav Dragana i Branke počela je još na fakultetu. 


- Istina je, upoznali smo se na Fakultetu dramskih umetnosti. Prvi put kad sam je spazio, znao sam da će biti moja. Morao sam malo da pričekam, ali vredelo je. Nemamo recept za srećan brak. Nas je od prvog dana vezivalo poštovanje koje gajimo jedno prema dugom. Nikada se između nas nije isprečila karijera ili nešto materijalno - ispričao je jednom prilikom Dragan za domaće medije i dodao:

- Drago mi je što je pored mene neko ko ima ljubavi za sve, ko je spreman svakom da pomogne i ko voli život. Srećan sam što je Branka skromna i što sam njene želje mogao da ostvarim.


- Kad sam upoznala Dragana, imala sam dečka. U početku smo se družili, bio je duhovit, mnogo smo se smejali i s vremenom mi se uvukao pod kožu - dodala je Branka.

Zavoleli su se na snimanju domaćeg horor filma "Sveto mesto" u kojem su oboje igrali glavne uloge. 

 

- Sveto mesto' nam je bio prvi zajednički projekt i tu je naša ljubav zaista krenula. Ali nešto se događalo i pre toga. Sećam se, kad me prvi put video na Akademiji, rekao je da ću mu biti žena. Imao je ceo plan! A meni je u početku s njim bilo jako lepo, sve je krenulo iz druženja i spontano preraslo u ovo što imamo i danas. Najjače su mu oružje šarm i plemenitost. Duhovit je i vrlo muževan, ali i jako dobar čovek -  ispričala je svojevremeno glumica za medije.

 

Iako Branka nikad nije želela da se uda, Dragan joj je promenio mišljenje.

 

Oduvek sam maštala da se nikada ne udam jer mi je taj čin bio strašan, ali sam na kraju odustala od svojih stavova. Nismo želeli da pravimo venčanje, ali smo pod pritiskom roditelja poklekli. Na taj korak odlučili smo se i zbog Anđele, a sigurna sam da bismo i danas bili zajedno bez obzira na papir ‒ kaže Branka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Branka Pujic (@brankapujic)

Dragan i Branka su se venčali 1992. godine, a glumica ovaj dan pamti kao jedan od najlepših dana u životu. 

 

‒ Bilo je veoma romantično u restoranu Ušće, s pogledom na Dunav i Kalemegdan. Došli su svi naši prijatelji i rodbina i sva ljubav je bila usmerena ka nama. Uveče smo otišli na medeni mesec u zamak Dunđerski, koji je izgledao ovako: nas dvoje u venčanim odelima, dvorac se beli na mesečini, on me nosi u naručju. Prosto da vam srce stane.

 

BONUS VIDEO

 

Dragan Jovanović

 

 

makonda-tracker