Malo parče raja

Kad im dosadi grad pobegnu na planinu: Pogledajte kako izgleda VIKENDICA Dragana Jovanovića i Branke Pujić na Zlatiboru

0

Život u gradu zna da bude naporan, pa mnogi glumci kupuju kuće van grada, a Dragan Jovanović i Branka Pujić imaju jednu takvu 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Glumac Dragan Jovanović i njegava dugogodišnja supruga Branka Pujić godinama su u skladnom braku iz kojeg imaju i ćerku Anđelu Jovanović, koja je takođe uplovila u glumačke vode. 

 

Gagi i Branka su strastveni zaljubljenici u prirodu, a njihova ljubav je pokretač svega. Kada im dosadi grad, njih dvoje pobegnu na kraći odmor na planinu Zlatibor u mestu Ribnica.

 

Od kako je Anđela krenula svojim putem i sve manje vremena provodi sa roditeljima Dragan i Branka sve češće vreme provode u prirodi, okruženi cvrkutom ptica, radeći lagane poslove i uživajući u miru i tišini koju samo planina može da da.

 

 

Oni su često govorili o svom braku i ljubavi, a svi se dobro sećamo kada su pričali o tome kako je počela njihova ljubavna priča:

 

Kad sam upoznala Dragana, imala sam dečka. U početku smo se družili, bio je duhovit, mnogo smo se smejali i s vremenom mi se uvukao pod kožu. “Sveto mesto” nam je bio prvi zajednički projekt i tu je naša ljubav zaista krenula. Ali nešto se događalo i pre toga – iskrena je glumica.

 

Kako je ona otkrila, kad su se prvi put sreli, Dragan joj je rekao da će se ona udati za njega.

 

Dragan i Branka imaju ćerku Anđelu koja je krenula njihovim stopama
Dragan i Branka imaju ćerku Anđelu koja je krenula njihovim stopamafoto: Damir Dervišagić

 

Sećam se, kad me prvi put video na Akademiji, rekao je da ću mu biti žena. Imao je ceo plan! A meni je u početku s njim bilo jako lepo, sve je krenulo iz druženja i spontano preraslo u ovo što imamo i danas. Najjače su mu oružje šarm i plemenitost. Duhovit je i vrlo muževan, ali i jako dobar čovek – izjavila je Branka pre nekoliko godina.

 

Kada su razmišljali da kupe kuću van grada želeli su da ona bude zaklonjena od znatiželjnih pogleda prolaznika, kako bi opušteno mogli da uživaju kao sav običan svet.

 

 

Upravo zato je njihova vikendica ušuškana u šumi i ima pogled na pašnjake.

 

- Spojili smo Zemun, Zlatibor i Herceg Novi. Zlatibor nam je na pola puta, pa možemo da se odmorimo na koju god stranu da idemo. Kad smo tražili da kupimo stan, nudili su nam i neke kuće. Šta će nama kuća? Nama je jedino važan pogled, bilo da smo na moru, u našoj kući u Zemunu ili u brvnari na Zlatiboru - rekao je popularni glumac, a kakav je to pogled videli smo svojevremeno u prilogu Al Jazeera.

 

Kako izgleda njihov mali raj pogledajte u galeriji koja sledi:

 

1 / 5 Foto: Youtube Printscreen / Al jazira

 

 

makonda-tracker