elegantna

Ne zna se da li je lepši njen OSMEH ili AUTFIT: HALJINA Branke Pujić na venčanju Anđele Jovanović je SAN SNOVA

0

Ponosna mama je izgledala prelepo i presrećno na venčanju svoje ćerke. 

Anđela sa tatom Gagom Jovanovićem na svabdi
Anđela sa tatom Gagom Jovanovićem na svabdi foto: Instagram / Anđela Jovanović

Naša poznata glumica Anđela Jovanović venčala se ovog vikenda sa svojim partnerom, proslavljenim sportistom Mihailom Dudašem.

 

Mlada je na svadbi koja se održala na jednom salašu blistala u dva izdanja, a teško je bilo proceniti da li joj je lepša venčanica ili autfit u koji se presvukla na na proslavi. 

 

Mlada je, kako i priliči, bila u više nego dobrom raspoloženju tokom celog dana, ali za njom nije ni malo zaostajala njena porodica.

 

 

Među zvanicama je bio i njen brat, glumac Petar Benčina sa suprugom Tamarom Dragičević, lepoticom sa kojom ima jednu retko lepu ljubavnu priču.

 

Naravno, među najveselijima su bili i mladini roditelji, naš čuveni glumački par Dragan Jovanović i Branka Pujić.

 

Popularni je Gaga je, po snimcima koji se mogu pronaći na internetu, dobar deo proslave proveo igrajući i pevajući, a uz to je imao i jednu jako bitnu dužnost.

 

A to je da mladu, svoju ćerku, odvede do oltara i preda mladoženju Mihailu Dudašu.

 

Branka Pujić oduševljeno aplaudira dok Dragan Jovanović predaju mladu Mihaiilu Dudašu
Branka Pujić oduševljeno aplaudira dok Dragan Jovanović predaju mladu Mihaiilu Dudašu foto: Instagram / Anđela Jovanović

Ponosna mama, Branka Pujić, se takođe pokazala u punom sjaju. Njen osmeh je govorio više od hiljadu reči i lepo je ilustrovao koliko je bila srećna što joj se ćerka udaje.

 

Branka je na venčanju nosila bajkovitu tirkiznu haljinu. Haljina je bila dugačka, imala je kratke rukave i proreze u gornjem delu i srećnoj mami je stajala kao salivena.

 

Naša glumica je to upotpunila sa suptilnim minđušama i šminkom, dok je ponosni tata odlučio za klasični muški svadbeni stil sa odelom i kravatom. 

 

 

 

makonda-tracker