ispričala je – svašta!

Ovo je žena koja je UMALO RAZDVOJILA BEKAMOVE: Tvrdila je da su Dejvid i ona imali 4 VATRENA MESECA, pa postala ZVEZDA

0

Gde je danas Rebeka Los, žena zbog koje je život Viktorije Bekam, kako danas kaže, pretvoren u cirkus?

Rebeka Los je jedina žena s kojom je Dejvid Bekam povezivan otkako je u braku s Viktorijom
Rebeka Los je jedina žena s kojom je Dejvid Bekam povezivan otkako je u braku s Viktorijomfoto: Phil Harris / MirrorPix / Profimedia

Viktorija i Dejvid Bekam venčani su od 1999. godine i ponosni su roditelji četvoro dece, a važe za jedan od najskladnijih parova u svetu slavnih.


Međutim, idila im je narušena 2003. godine, kada se pojavila glasina da je fudbaler prevario suprugu sa svojom asistentkinjom Rebekom Los, o čemu je Viktorija sada govorila u dokumentarcu "Bekam".


To je za nas bilo najteže vreme. Jer sam imala osećaj da je ceo svet protiv nas – rekla je Viktorija kroz suze.

Evo o čemu se radi – bili smo jedno protiv drugog, da budem potpuno iskrena. Do Madrida sam imala osećaj da smo tu mi protiv svih ostalih, bili smo zajedno, bili smo povezani, imali smo jedno drugo. Ali dok smo bili u Španiji, nisam imala takav osećaj. I to je tužno. Ne mogu ni da vam opišem koliko je bilo teško. I kako je to uticalo na mene.

 

Viktorija Bekam i Dejvid Bekam u braku su od 1999. godine
Viktorija Bekam i Dejvid Bekam u braku su od 1999. godinefoto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Ona je istakla i da joj je život pretvoren u cirkus, a zbog skandala se iz Britanije preselila u Španiju i pridružila suprugu u Madridu, pa su oni spasili brak.


Ko je Rebeka Los?


Rebeka je Holanđanka rođena u Madridu, a godinu dana je mlađa od Dejvida Bekama. Njen otac je Leonard Los Bartoldi, holandski diplomata, dok je njena majka Elizabet Los poreklom iz Engleske.

 

Rebeka Los, navodna ljubavnica Dejvida Bekama
Rebeka Los, navodna ljubavnica Dejvida Bekamafoto: mct / Zuma Press / Profimedia

Lepotica je stekla obrazovanje u prestižnim španskim ustanovama, a pažnju svetske javnosti privukla je kada je počela da radi kao lična asistentkinja Dejvida Bekama, dok je on nastupao za Real Madrid. Za engleskog fudbalera je radila samo nekoliko meseci, nakon čega joj je raskinut ugovor.

 

Ubrzo potom, Rebeka je za tabloid News of the World dala intervju u kom je tvrdila da je četiri meseca bila u vezi s Dejvidom Bekamom.


Njene tvrdnje nikada nisu potvrđene, a porodica Bekam ih je tada odbacila kao "budalaste", iako nisu tužili ni Rebeku ni pomenuti list.

Ubrzo nakon toga, ona postala velika medijska zvezda, vodila je jednu emisiju u Holandiji, učestovala u britanskoj verziji "Farme", a potom i mnogim drugim rijalitijima.


Rebeka je nakon toga učestvovala u lažnom venčanju manekenke Dženi Šimicu u programu Power Lesbian UK, a potom bila u vezi s njom. Kako je tada istakla, "od tinejdžerskih godina se osećala kao biseksualka".

 

Rebeka Los, navodna ljubavnica Dejvida Bekama
Rebeka Los, navodna ljubavnica Dejvida Bekamafoto: MICHEL WIEGANDT / AFP / Profimedia

Nekoliko godina kasnije dobila je dete s lekarom Svenom Kristjarom Skajom, zbog kog se preselila u Norvešku.

 

Od tada se retko pojavljivala u javnosti, a na njenom zvaničnom sajtu stoji da je danas majka dvojice dečaka, instruktorka joge i da se bavi i masažom.

 

 

BONUS VIDEO

Bruklin Bekam i Nikola Pelc na meti paparaca

 

makonda-tracker