kao supermodel

Znate li ko je supruga Aleksandra Šapića? Zbog dece se odrekla karijere, a jedna je od najlepših žena srpskih političara

0

Političar i bivši vaterpolista godinama je u skladnom braku s lepoticom s kojom je dobio dvojicu sinova

Aleksandar Šapić podneo je danas formalnu ostavku na mesto gradonačelnika grada beograda
Aleksandar Šapić podneo je danas formalnu ostavku na mesto gradonačelnika grada beogradafoto: M.A./ATAImages

Aleksandar Šapić, koji je do danas bio na funkciji gradonačelnika Beograda i iza sebe ima dugogodišnju sportsku karijeru, oduvek je bio poznat kao neko ko ne eksponira previše privatni život.


Poznato je, međutim, da nekadašnji vaterpolista i jedan od najpoželjnijih Srba već godinama vodi miran porodični život, kao i da je dugo u skladnom braku.


Kako su mediji pisali pre nekoliko godina, Šapić se, bez mnogo pompe, oženio svojom devojkom Milicom Rajačić, danas Šapić, s kojom ima dvojicu sinova.


On iza sebe ima i četvorogodišnji brak s Ivanom Šljukić, koja je svojevremeno bila udata za kontroverznog i ubijenog biznismena Sredoja Šljukića, a razveli su se 2009. godine.

 

Što se tiče Šapićeve druge supruge, ona je godinama radila kao model u agenciji „Tatu“ Mine Zimonjić, a pisalo se i da je bila hostesa na Sajmu automobila.

 

 

Koliko je poznato, ona se više ne bavi modelingom, a nije prisutna u medijima, pa je tako dala vrlo malo izjava o svom braku s Aleksandrom Šapićem.


Volim ga jer je to što jeste i jako sam ponosna zbog toga ko je bio i ko je danas. Nadam se da ćemo potrajati do kraja naših života u ovom ludom vremenu – rekla je Milica za Blic nakon udaje za sportistu i političara.


Tada je priznala i da isprva nije mislila da je "Šapić čovek s kojim bi želela da ostane do kraja života.

 


On definitivno nije savršen muškarac kog bi svaka žena poželela. Mislim da takav i ne postoji jer mi žene ne znamo šta želimo, a i to što želimo ne znači da je to najbolje za nas – bila je njena izjava.


U svakom slučaju, par je dobio dvojicu sinova – Maksima i Fedora, a Šapić je povremeno delio njihove simpatične fotografije iz porodičnog doma. Mediji su pisali da se Milica povukla iz posla kako bi se posvetila svojim dečacima, a Šapić je jednom prilikom objasnio zbog čega njegovi najbliži nisu u javnosti pored njega.

 

 

To je neophodno da biste opstali kao porodica i da bi vam deca zdravo i normalno odrastala. Nema razloga da eksponiram ni decu ni suprugu. To što su moji ne znači da moraju da rade nešto što ne vole. Oni se ne bave javnim poslom i ne treba da se eksponiraju – rekao je Šapić.

 

BONUS VIDEO

Aleksandar Šapić u emisiji Realna priča na Kurir TV-u

 

makonda-tracker