ostavlja utisak

Supruga Branka Ružića je lepotica kakva se retko viđa: Na svadbi Marije Mikić očarala je elegancijom i posebnom tašnom

2

Poznati političar bio je među zvanicama velikog venčanja popularne pevačice, a njegova izabranica ostavila je poseban utisak

Bivši ministar obrazovanja Branka Ružić
Bivši ministar obrazovanja Branka Ružićfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Popularna pevačica Marija Mikić juče je rekla sudbonosno "da" svom životnom saputniku Jovanu Pantiću.


Roditelji dvoje dece – jednogodišnje Đurđe i nedavno rođenog Milije – zakleli su se jedno drugom na večnu ljubav i proslavili svoju sreću u krugu porodice i prijatelja.


Na spisku zvanica na svadbi Marije Mikić bilo je mnogo poznatih ličnosti, a među zapaženijim gostima bio je donedavni ministar obrazovanja Branko Ružić.

 

Političar je na proslavu stigao u društvu supruge Ane, a dok je on nosio pantalone i sivu košulju njegova supruga pojavila se u vrlo otmenoj crnoj haljini. Njen izbor bila je kreacija bez rukava i bretela, s efektnim srcolikim dekolteom i providnom tkaninom preko grudi, a ponela je model haljine koji se širi od kukova, dok je kosu uvila u talase.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Ona je uz to odabrala tamnocrvene salonke s visokim štiklom i krem tašnu brenda Yve Saint Laurent.


Branko Ružić je već dve decenije u braku s Anom, s kojom ima dvoje dece. Par je dobio sina Milutina i ćerku Elenu, a oboje su posvećeni svom poslu.

 

Dok je Ružić godinama jedan od najpoznatijih domaćih političara, Ana je u svetu biznisa, a dugo je bila a funkciji direktora jedne velike kompanije, pisali su mediji.

 

Branko Ružić s porodicom, suprugom Anom, sinom Milutinom i ćerkom Elenom
Branko Ružić s porodicom, suprugom Anom, sinom Milutinom i ćerkom Elenomfoto: @branko.ruzic/Instagram

BONUS VIDEO - Venčanje Mihajla Šaulića

Branko Ružić bio je i među zvanicama na venčanju Mihajla Šaulića, sina pokojnog pevača Šabana Šaulića, a pogledajte ko je još prisustvovao ovom slavlju.

 

 

 

makonda-tracker