(video)

Biti ŽENA FUDBALERA nije uvek tako zabavno: Supruga poznatog golmana otkrila kako su proveli medeni mesec

0

Na čarobnom ostrvu, zaljubljeni i sveže venčani, popularni sportista i manekenka nisu vreme provodili onako kako mislite...

Tibo Kurtoa i Mišel Gercig na medenom mesecu
Tibo Kurtoa i Mišel Gercig na medenom mesecufoto: mishelgerzig/Instagram

Belgijski golman Tibo Kurtoa (31), koji od 2018. godine nastupa za Real Madrid, veoma je posvećen svom poslu i ne zapostavlja rad na svojoj fizičkoj spremi.


Kako je ispričao u jednom intervjuu, on je vrlo fokusiran na treninge, pa uz rad na terenu obavezno posećuje teretanu, gde šest dana nedeljno vežba po dva sata.


Kurtoa radi na svojoj snazi, fleksibilnosti i izdržljivosti i važi za jednog od najspremnijih u svom timu, ali njegovi fanovi do sada nisu znali koliko je trening važan u životu slavnog sportiste.

 

Popularni golman nedavno se oženio izraelskom manekenkom Mišel Gercig, s kojom je bio u vezi od 2021. godine. Nakon jednogodišnje veridbe, par je izgovorio sudbonosno "da" u jednom francuskom zamku, a potom su se uputili na medeni mesec.

 


Kako je Mišel tada otkrila, njihov odmor nije proticao onako kako biste zamislili – dok je ona leškarila na plaži i grickala nezdravu hranu, njen suprug je trenirao.

"Medeni mesec s Kurtoom", napisala je izraelska lepotica u snimku na kom je vidimo kako se opušta na egzotičnoj destinaciji, dok golman trči i radi vežbe.
Mišel je ovaj snimak podelila još u julu, a Kurtoin Real Madrid sada je podsetio na to koliko je golman posvećen treninzima i, očito, spreman za sve izazove koje nosi nova sezona.


"I ja bih bio ovako aktivan na medenom mesecu da me plaćaju 288.00 evra nedeljno", napisao je jedan navijač.

 

Ipak, Kurtoa nije zaboravio zašto se uputio na ostrvo Bora Bora, pa je mnogo vremena proveo i razmenjujući nežnosti sa svojom izabranicom.

 

 

BONUS VIDEO

Najlepša žena nekog srpskog fudbalera

 

makonda-tracker