oglasila se

"Trudila sam se da sakrijem strahove od svoje dece": Najveća zavodnica u svetu fudbala ima LEUKEMIJU?

0

Popularna starleta, supruga i agentkinja argentinskog fudbalera oglasila se povodom tvrdnji italijanskih medija da boluje od leukemije

Vanda Nara i Mauro Ikardi na dodeli nagrada Revelation Award u Argentini u martu 2023.
Vanda Nara i Mauro Ikardi na dodeli nagrada Revelation Award u Argentini u martu 2023.foto: RS Fotos/The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Argentinska fudbalska agentkinja i supruga fudbalera Vanda Nara oglasila se povodom navoda da ima leukemiju, koje su objavili mediji argentinski i italijanski mediji.


Supruga Maura Ikardija i bivša žena Maksija Lopeza vrlo je aktivna na društvenim mrežama, ali se danima nije oglašavala, što je dodatno zabrinulo javnost.


Ona je sada rešila da prekine tišinu i putem Instagrama se obratila svojim pratiocima.


Posle nekoliko dana izolacije želim da vam kažem neke stvari. U sredu sam uradila rutinske testove, koje radim jednom godišnje ili kada želim da putujem, saznala sam da imam neke negativne vrednosti i morala sam da idem u bolnicu. Otišla sam da dobijem jasnije uzorke u vezi s ovim – objasnila je ona.

 

Vanda je majka petoro dece, koje je dobila s pomenutim fudbalerima, a u ovom trenutku joj je najvažnije da se oni ne zabrinu i ne primete njenu bojazan.


Kao i sve mame, trudila sam se da sakrijem svoje strahove i teskobe od svoje dece. Pogotovo što još uvek nisam imala tačnu dijagnozu. Nažalost, u petak su od novinara dobili potvrdu dijagnoze koju ja nisam imala. Medicina nije egzaktna i tada nije prošlo ni 24 sata od mojih prvih analiza – istakla je Vanda Nara i objasnila da je sa svojom porodicom otvorena i na ovu temu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)


Moja deca su uvek sve saznala od mene, uvek sam pričala i ovo nije bio izuzetak – napisala je i dodala da bi volela da je to učinila posle više medicinskih analiza.


Ona se zahvalila svima koji su joj pokazali ljubav proteklih dana i objasnila da još uvek istražuje koliko je teško njeno stanje.


Već sam kod kuće, čekam još testova i sledim upute stručnjaka koji me prate. Čuvaću to u svojoj privatnosti, pre svega kako bih zaštitila svoju decu – naglasila je Vanda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)


Vanda Nara proteklih godina je jedna od najzapaženijih žena fudbalera, pre svega zbog svog burnog ljubavnog života. Ona je nakon višegodišnjeg braka i troje dece s Maksijem Lopezom stupila u vezu s njegovim kolegom i prijateljem Maurom Ikardijem.

 

Potom se udala za mladog fudbalera i postala njegova agentkinja, dobili su zajedno još dvoje dece, a zatim su se rastali. Već neko vreme priča se o navodnim preljubama u njihovom braku, a navodno su oni još uvek zajedno, uprkos brojnim problemima.

 

BONUS VIDEO

Na Kurir TV jedna pacijentkinja pričala je o detaljima svoje borbe protiv leukemije.

 

 

makonda-tracker