inspiracija dana

JEDINI komplet koji vam treba ovog leta: Tejlor Svift pokazala izgledati šik, ženstveno i romantično uz minimum truda

0

Umesto haljine, pevačica je obavljanje svakodnevnih obaveza po gradu odabrala vrlo efektan i praktičan dvodelni set

Tejlor Svift u Njujorku
Tejlor Svift u Njujorkufoto: splash / SplashNews.com / Splash / Profimedia

U letnjim mesecima preferiramo lagane komade koji omogućavaju koži da diše, a upravo je to modni izbor muzičke senzacije Tejlor Svift na prelasku s prolećne u letnju sezonu.


Čuvena pevačica, koja je već neko vreme na turneji o kojoj priča svet jer iz dana u dan Tejlor ruši rekorde i oduševljava svoje obožavaoce, nedavno je viđena u Njujorku, kada je pokazala svoje viđenje street style mode.

 

Romantično, nežno, vrlo šik, a ujedno praktično!

 

Kantautorka je, naime, krajem maja uslikana ispred jednog muzičkog studija, kada se pojavila u belom dvodelnom kompletu, vrlo jednostavnom i zgodnom za svakodnevne aktivnosti u gradu.


Ona je ponela beli set koji čine top i duboka suknja s potpisom modne kuće Ralph Lauren, a u pitanju je laneni komplet za koji je izdvojila nešto manje od 750 dolara.

 

Tejlor Svift u Njujorku
Tejlor Svift u Njujorkufoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Gornji deo ima efektan srcoliki dekolte, tanke bretele i otkriva deo stomaka, dok se suknja širi već od kukova, leprša i pada skoro do članaka.


Tejlor je sve kombinovala s ravnim sandalama brenda Aeyde i Manstur Gavriel tašnicom iste braon nijanse i predstavila vrlo udoban izgled za svaki dan.


Lan je, inače, jedan od najpopularnijih letnjih materijala jer nam omogućava da budemo doterani uprkos visokim temperaturama.

 


Lan je ultimativni letnji materijal, ne samo zato što je prelep, već i zato što je vrlo lagan za kožu – kaže Veronika Tan, senior direktorka brenda Quince. – Lan se pravi od vlakana biljke lan, što ga čini održivijim i manje intenzivnim od ostalih tekstila. Neverovatno je prozračan i prirodno pomaže u regulaciji temperature.

 

 

makonda-tracker