sada je samo fan

Bile su tako nerazdvojne da se šuškalo da su U TAJNOJ VEZI: Slavna manekenka uhvaćena tamo gde su je najmanje očekivali

0

Nakon što ih godinama nismo videli na istom mestu, niti su pominjale jedna drugu, fanovi su primetili poznatu lepoticu na nastupu devojke koja joj je bila kao sestra

Karli Klos i Tejlor Svift 2014. godine
Karli Klos i Tejlor Svift 2014. godinefoto: JUSTIN CAMPBELL / INSTAR Images / Profimedia

Američka kantautorka Tejlor Svift trenutno je na velikoj turneji The Eras Tour, svojoj najskupljoj do sada, s planiranih 146 koncerata širom sveta i na pet kontinenata.


Turneja Tejlor Svift je jedna od glavnih muzičkih vesti godine, a njeni obožavaoci do sada su uspeli da obore mnoge rekorde – karte se rasprodaju za nekoliko sati, na koncertu u Sijetlu su fanovi izazvali zemljotres jačine 2,3 Rihtera, a gotovo da nema druge teme na društvenim mrežama već mesecima.


Među obožavaocima Tejlor Svift mnogo je poznatih ličnosti, koje odlaze na njene koncerte i bore se da dođu do VIP sektora. Do sada smo na njenim nastupima u okviru ove turneje videli Šanaju Tvejn, Emu Votson, oskarovke Emu Stoun i Loru Dern, Selenu Gomez, a šuška se da je na jučerašnjem koncertu u Los Anđelesu bila i Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa.

 

Međutim, čak je i supruga princa Harija ostala u senci jer je u publici viđena manekenka Karli Klos, Tejlorina nekadašnja drugarica.


Američka modna zvezda prisustvovala je koncertu u sredu uveče na stadionu SoFi, a društvo su joj pravile dve drugarice. Za ovu priliku odabrala je krem prsluk, vrećaste farmerke i patike i izgledala je kao da se sjajno provodi, a obožavaoci Tejlor Svift naslađuju se jer je manekenka očigledno i dalje fan nekadašnje najbolje prijateljice.

  • Šta se desilo između Tejlor Svift i Karli Klos?


U vreme kada su se bivše drugarice upoznale, Karli je bila nova lepotica na modnoj sceni, dok je Tejlor bila najveća mlada zvezda u usponu. Upoznale su se putem društvenih medija: nakon što je Tejlor u intervjuu za Vogue rekla da obožava Karli Klos i da želi da pravi kolače s njom, manekenka joj je na Tviteru napisala "Tvoja kuhinja ili moja?", što je bio početak njihovog druženja.

Uskoro su postale nerazdvojne, Karli je nazivala pevačicu svojom sestrom bliznakinjom, zajedno su s epojavile na naslovnici časopisa Vogue, zajedno su putovale, Tejlor je nastupala na reviji brenda Victoria's Secret i šetala pistom pored Karli, provodile su svaki slobodan trenutak zajedno... a šuškalo se čak i da su u tajnoj vezi.


Toliko su ti tračevi bili glasni da je Tejlor Svift, koja inače ne komentariše glasine, bila prinuđena da demantuje da joj je Karli Klos bilo šta više od drugarice.

 

Karli Klos i Tejlor Svift
Karli Klos i Tejlor Sviftfoto: PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Međutim, 2017. godine postalo je očigledno da one više nijsu u odnosima u kakvima su bile – Tejlor je izostavila Karlino ime s aspiska imena poznatih ličnosti s kojima je bliska u spotu za pesmu Look What You Made Me Do.


Naredne godine, Tejlor se nije pojavila na Karlinom venčanju sa Džošom Kušnerom, a organizovala je sve svadbe. Mnogi su joj zamerili i to što je ostala nema u trenutku dok su Kanje Vest i Kim Kardašijan ismevali i vređali Tejlor Svift, a kada su je pitali zašto ne skoči u odbranu najboljoj drugarici, rekla je da ne želi da huška ljude na drugu ženu.


Takođe, o Karlinoj karijeri brine Skuter Braun, koji je kupio prava na Tejlorinu muziku, a potom je prodao jednoj investicionoj kompaniji bez njenog znanja. Tada se pisalo da je pevačicina karijera ugrožena i ona je imala mnogo problema, a Karli je ostala uz Brauna uprkos svemu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss)

 

U svakom slučaju, dve drugarice dugo nisu viđene zajedno i mnogi su bili uvereni da ih više nikada nećemo videti na jednom mestu, ali – Karli je očigledno na prvom mestu velika obožavateljka i podrška uprkos svemu nekadašnjoj najboljoj prijateljici.

 

BONUS VIDEO 

"NE ESTRADI NE POSTOJI PRIJATELJSTVO!

 

makonda-tracker