konačno

Pričalo se da su samo CEREMONIJALNI PAR: "Najtužnija evropska princeza" PRVI PUT progovorila o svom braku s princem

0

Odnos princeze Šarlin i princa Alberta ponovo je nedavno podstakao tračeve, a francuski mediji pisali su da ona živi u drugoj državi i da muža viđa "po dogovoru". Iako obično ćuti o svemu, ona je sada rešila da progovori.

Princeza Šarlin od Monaka, supruga princa Alberta II
Princeza Šarlin od Monaka, supruga princa Alberta IIfoto: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA / POOL

Princ Albert II i princeza Šarlin od Monaka često su na meti glasina, a nedavno se pojavila vest da oni, zapravo, ne žive zajedno.


List Voici tvrdi da nekadašnja olimpijska plivačica i majka princa Žaka i princeze Gabrijele "stanuje u Švajcarskoj" i da supruga princa Alberta II viđa isključivo "po dogovoru".


Zbog toga ih strani mediji nazivaju "ceremonijalnim parom", a navodno to ne utiče na njihovu decu jer su "dobri partneri" u zajedničkoj brizi o blizancima.

 

Kneževska palata nije se oglašavala povodom ovog članka, ali su Šarlin i Albert počeli da se pojavljuju zajedno gotovo svakodnevno, ponašajući se kao da je u njihovom braku sve u redu.


Sada je princeza od Monaka odlučila i da javno progovori o svom odnosu sa suprugom, pa je za medije rekla da je "spokojna i srećna".

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER


Šarlin je uvek uz mene. Ne shvatam ove tračeve, koji su me povredili, o tome da ona živi negde drugde, u Švajcarskoj, da se viđamo po dogovoru. To su sve laži – rekao je princ Albert.


Šarlin je za Monaco Matin istakla da je sada u odličnom stanju nakon zdravstvenih problema i da će se uskoro vratiti sportu da bi "imala više energije i osetila se snažnije".

 

Princeza Šarlin i princ Albert upoznali su se davne 2000. godine, dok je ona još bila olimpijska plivačica, a zvanično su par od 2006. Venčali su se 2011. godine u Monaku i dobili dvoje dece.

 

BONUS VIDEO

PREDSEDNIK VUČIĆ ODLIKOVAO ALBERTA II

 

makonda-tracker