ne može da sakrije nelagodu

Njeno ponašanje govori VIŠE OD REČI: Princeza Šarlin i princ Albert pokušali da negiraju tračeve NEPRIJATNIM INTERVJUOM

0

Nakon što su francuski mediji tvrdili da princeza od Monaka živi u Švajcarskoj i supruga viđa samo po dogovoru, njih dvoje su stali pred kamere i samo podgejali ovaj trač zbog princezinog čudnog ponašanja

Princ Albert i princeza Šarlin navodno su samo 'ceremonijalni par'
Princ Albert i princeza Šarlin navodno su samo "ceremonijalni par"foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pre nekoliko dana, francuski mediji objavili su da je brak princa Alberta II, kneza od Monaka (65), samo farsa.


List Voici tvrdi da princeza Šarlin od Monaka (45), nekadašnja olimpijska plivačica i majka prestolonaslednika princa Žaka i princeze Gabrijele, "stanuje u Švajcarskoj" i da supruga princa Alberta II viđa isključivo "po dogovoru".


Zbog toga ih strani mediji nazivaju "ceremonijalnim parom", a navodno to ne utiče na njihovu decu jer su "dobri partneri" u zajedničkoj brizi o blizancima.


Misterija je produbljena time što je princeza ranije ove godine viđana bez burme, a odmah nakon ove vesti Šarlin je obrisala profil na Instagramu.


 

I baš kad su svi mislili da ćemo uskoro čitati zvanično saopštenje o razvodu princa i princeze od Monaka, pojavile su se njihove fotografije s porodičnog odmora, a potom se par pojavio na TV Monaco zajedno.

 

Supružnici su se ujedinili u pokretanju ove televizije, koja će emitovati širok spektar programa, uključujući aktuelnosti, tok-šou emisije, kao i sadržaje kojima je cilj da promovišu kulturu, prirodu i sportski život Monaka.


Dok je par intervjuisan, princeza Šarlin je, piše Daily Mail, izgledala stegnuto i napeto pored svog supruga. Ona je promrmljala samo nekoliko reči, dok je Albert II opširno pričao o tome koliko je ponosan na ovaj projekat.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hshprincealbertii


Njegova supruga je sve vreme držala sklopljene dlanove, a u jednom trenutku je ispustila dug uzdah, delovala kao da "guta knedlu" i osmehnula se neprijatno.


Siguran sam, s obzirom na to koliko je ova postavka moderna, da ćemo dobiti vrlo kvalitetan program, važan za stanovnike Monaka i za sve one koji vole Kneževinu i rivijeru širom sveta, tako da će im pružiti radost kad dođu ovde – istakao je princ Albert.


Njegova supruga je samo kratko dodala:


Čestitam i sve najbolje u budućnosti.


Princeza Šarlin i princ Albert upoznali su se davne 2000. godine, dok je ona još bila olimpijska plivačica, a zvanično su par od 2006. Venčali su se 2011. godine u Monaku i dobili dvoje dece.

 

Princeza Šarlin poznata je po izuzetnom stilu, a neke od njenih novijih kombinacija pogledajte u galeriji

1 / 5 Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA / POOL

 

BONUS VIDEO

Princ Albert II dobio orden od predsednika Srbije

 

makonda-tracker