"Zašto i dalje glume?"

Zagrlio ju je nežno, a NJEN IZRAZ LICA BI ZALEDIO VATRU: Fotografija najtužnije evropske princeze o kojoj svi pričaju

0

"Ovako se reaguje kada te zagrli arhineprijatelj", jedan je od komentara na račun fotografije princa i princeze od Monaka

Princeza Šarlin od Monaka, supruga princa Alberta II
Princeza Šarlin od Monaka, supruga princa Alberta IIfoto: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA / POOL

Princ Albert II od Monaka i njegova supruga princeza Šarlin u poslednje vreme ponovo su na meti tabloida, a oni se svojski trude da svojim ponašanjem negiraju tračeve... i ne ide im najbolje.


Nedavno je francuski Voici pisao da princeza Šarlin od Monaka (45), nekadašnja olimpijska plivačica i majka prestolonaslednika princa Žaka i princeze Gabrijele, "stanuje u Švajcarskoj" i da supruga princa Alberta II viđa isključivo "po dogovoru".


Zbog toga ih strani mediji nazivaju "ceremonijalnim parom", a navodno to ne utiče na njihovu decu jer su "dobri partneri" u zajedničkoj brizi o blizancima.

 

Kneževska palata ove glasine nije komentarisala, a princeza je uskoro počela da se pojavljuje u društvu supruga češće nego inače. Osmehivala se, pozirala i trudila da deluje kao da među njima nema problema, ali mnogi komentarišu da im bliskost princa i princeze od Monaka ipak deluje lažno.


Najnovije pojavljivanje para još jedan je primer toga.

 

Princ ALbert i princeza Šarlin od Monaka
Princ ALbert i princeza Šarlin od Monakafoto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

U Marseju je, naime, održano finale Svetskog prvenstva u ragbiju, koje su Albert II i Šarlin pratili iz svečane lože, a on je posebno interesovao princezu jer je protiv Škotske igrala Južnoafrička Republika, iz koje ona potiče.


Šarlin od Monaka je delovala uobičajeno rezervisano, a njen suprug je sve vreme ćaskao s njom i u jednom trenutku joj prebacio ružu preko ramena, nežno je zagrlivši. Njen izraz lica nije pokazivao bilo kakav znak naklonosti, razneženosti i ljubavi, veće je nastavila mirno da sedi gledajući teren.

 

Princ ALbert i princeza Šarlin od Monaka na ragbi meču
Princ ALbert i princeza Šarlin od Monaka na ragbi mečufoto: Aventurier Patrick/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Lice hladnije od Arktika", "Da sam na mestu njenog muža, zabrinuo bih se zbog ovakve reakcije", "Koliko je ovaj brak nesrećan", "Ovako se reaguje kada te zagrli arhineprijatelj", "Zašto i dalje glume?"... komentarišu tviteraši.


Ovo je, inače, čak šesti put da su se princ i princeza od Monaka pojavili zajedno za samo osam dana, a mnogi ocenjuju da je u pitanju pokušaj da se napravi privid bračne idile u jeku tračeva o njihovom odnosu.


Princeza Šarlin i princ Albert upoznali su se davne 2000. godine, dok je ona još bila olimpijska plivačica, a zvanično su par od 2006. Venčali su se 2011. godine u Monaku i dobili dvoje dece.

 

 

BONUS VIDEO

Princ Albert dobio odlikovanje od predsednika Srbije

 

makonda-tracker