intrigantno

Do sad nije propuštala priliku da PUTUJE S NJIM: Princ Hari pobegao od Megan Markl u Tokio?

1

Princ Hari do sada je bez Megan putovao jedino u Veliku Britaniju, gde ona nije bila poželjna, ali sada su se svesno razdvojili...

princ hari je po prvi put bez valjanog razloga napustio megan markl i otputovao u aziju
princ hari je po prvi put bez valjanog razloga napustio megan markl i otputovao u azijufoto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Princ Hari je otputovao u Aziju, ali suprugu Megan Markl nije poveo sa sobom!

 

Ove informacije dolaze u jeku šuškanja i tračeva da su njih dvoje zapravo u jako lošim odnosima, kao i nakon navoda da su u lošim odnosima sa svojim slavnim prijateljima.

 

38-godišnji vojvoda od Saseksa pre par dana otputovao je u Tokio, na poseban događaj posvećen slavljenju vrednosti u sportu, a potom sledi put u Singapur na polo kup.

 

S druge strane, Megan je ostala u Kaliforniji s decom, malo nakon što je proslavila 42. rođendan.

 

Kako se navodi, 42-godišnja Megan želi da provodi vreme s decom Arčijem i Lilibet. Poslednje nedelja leta mahom provode na plaži, u šetnjama sa tri psa koja su deo porodice, a maleni Arči uskoro će se vratiti u vrtič.

 

Mediji pišu da je Megan u Montesitu veoma pristupačna, priča sa svima i "ne pretvara se". Iako je sasvim normalno da izvršava obaveze pred kraj leta u Montesitu, gde žive, mnogima je čudno što nije pošla na put s Harijem.

 

Njih dvoje do sada su uvek putovali zajedno, a razdvajali su se samo kada je Hari u nekolicini prilika putovao u Veliku Britaniju, a i vrapci na grani znaju da njegova porodica nije u idealnim odnosima s Megan.

 

1 / 9 Foto: RT Youth Power Fund / Ferrari / Profimedia

 

U utorak je Megan viđena bez Harija na koncertu Tejlor Svift, gde je s publikom uglas pevala pesme, a Hari je u Tokio viđen sa svojim prijateljem Ignasiom Naćom Figerasom.

 

 

Hari i Naćo su se zajedno uslikali, a poručili su na Instagramu  da idu u šoping za svoje žene. Hari je istakao da mu se jako dopada Tokio i da bi mogao sebe da zamisli kako živi tu...

 

Mnogima je ovo signal da nešto nije u redu u njegovom braku.

 

Napustio je domovinu zbog nje i naravno da nije našao sreću u Americi, pa bi sad da se seli u Aziju, — On je pobegao ovde od Megan, — Nema šanse da je u njihovom braku sve u redu čim Megan nije putovala s njim...

 

 

Bonus video

Keli Ozborn o princu Hariju:

 

makonda-tracker