skovala plan

Megan Markl ima TAJNO ORUŽJE: Sklopila pakt sa MILIJARDERIMA koji će joj pomoći da ostvari OSVETNIČKI PLAN

1

Ovim potezom jasno je dala do znanja da na putu uspeha nema prepreke koju neće prevazići 

Megan Markl skovala plan kako da se vrati u medije
Megan Markl skovala plan kako da se vrati u medije foto: EPA / Remko de Waal

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, odličila je da ponovo pokrene svoju glumačku karijeru, a čini se da je i sama svesna da joj društvene mreže su tome mnogo mogu pomoći.

 

Ona planira da se u velikom stilu vrati ne samo na filmsko platno, već i u medije generalno, pa je zbog toga zatražila pomoć klana Kardašijan-Džener.

 

Prema izvoru, Megan je bila dirnuta ljubaznošću Kim Kardašijan i Kris Džener prema njenoj majci Doriji Ragland na nedavnom događaju. Izvor je takođe otkrio da Megan veruje da su Kardašijanke pogrešno procenjene i maltretirane u medijima, baš kao što su ona i princ Hari bili.

 


Vojvotkinja od Saseksa želi da ponovo pokrene svoj blog, The Tig, i svoj tajnoviti Instagram nalog, za koji se smatra da je pod oznakom @meghan.

 

Izveštaji sugerišu da bi se Megan uskoro mogla vratiti na društvene mreže. 

Zbog toga se veruje de je Megan bila u kontaktu sa porodicom Kardašijan-Džener preko Zoom poziva i ličnih sastanaka tokom leta.

 

Navodno su razgovarali o mogućnostima u oblasti mode i velnesa, a sve na čemu rade da bi se "sinhronisalo sa povratkom Megan na Instagram".

 

Rečeno je da je Elen Dedženeres povezala Megan sa Kardašijanovima, a oni su smišljali ideje o tome kako mogu da sarađuju. Izvor je takođe otkrio da Megan vidi Kardašijanove kao "tajno oružje" zbog njihove stručnosti u društvenim medijima i njihovog statusa milijardera i velikih pokretača i tresaca u industriji.

 

- Megan smatra da ne može da šteti ako se udruže kako bi podelili stručnost i videli gde će ih to odvesti. Ostaje da se vidi na čemu će tačno Megan i Kardašijan raditi zajedno, ali jasno je da vojvotkinja od Saseksa želi da još jednom napravi buku na društvenim mrežama.

 

 

Megan nije koristila društvene mreže otkako su ona i princ Hari deaktivirali svoj zajednički nalog 2020. godine nakon što su se povukli iz kraljevske porodice.

 

Ipak, čini se da je sada spremna da se vrati u svet Instagrama i blogovanja. Uz pomoć Kardašijanki, Megan bi mogla da postigne još veći uspeh nego ranije i dokaže svima, pa i članovima kraljevske porodice, da nije zavisna od njih i njihovih finasija, već da sama može da stvori imperiju, koja joj može pomoći da sama odlučuje kakav život želi da vodi. 

 

Bonus video:

 

Megan Markl i princ Hari prošli su kroz težak period nedavno 

 

makonda-tracker