najvatrenija navijačica

Ko je supruga košarkaša Alekse Avramovića? Ona je prelepa, umetnička duša, njegova najveća podrška i – MISTERIOZNA

0

Jedan od omiljenih košarkaša u našoj zemlji je srećno oženjen, a njegovu izabranicu ste možda i zapazili na tribinama

Aleksa Avramović na Mundobasketu
Aleksa Avramović na Mundobasketufoto: Nebojsa Parausic / imago sportfotodienst / Profimedia

Mnogo je istaknutih Čačana na našoj javnoj sceni, a ovih dana svima je na usnama ime jednog – košarkaša Alekse Avramovića.


Plejmejker srpske reprezentacije, koji trenutno nastupa za Srbiju na Svetskom prvenstvu u košarci, prešao je veliki put od Mladosti i Borca preko Italije i Španije dok se nije pre dve godine skrasio u beogradskom Partizanu.


I dok na Mundobasketu Avramović ima podršku cele nacije, verovatno je malo navijača koji ga bodre tako vatreno kao njegova životna saputnica Teodora.

 

Par je zajedno već godinama, a svoju ljubav su krunisali brakom prošlog leta, kada su se na večnu ljubav zakleli u svom rodnom Čačku.

 


Aleksa je izgledao vrlo elegantno u krem odelu i beloj košulji, dok je njegova izabranica nosila nesvakidašnju belu venčanicu dugih rukava, a oni nisu mogli da sakriju sreću i zadovoljstvo.

O Teodori javnost ne zna mnogo, budući da se ne bavi javnim poslom i ne eksponira u medijima, a pre izvesnog vremena se pisalo da se diplomirala primenjene umetnosti i da se bavi dizajnom enterijera.

 


U svakom slučaju, nju često viđamo na tribinama, kao jednu od najvernijih Avramovićevih navijačica, a uz njene zagrljaje i poljupce čak i porazi lakše padaju.

 

 

BONUS VIDEO

Aleksa Avramović nakon pobede

 

makonda-tracker