divno

Ljubavna priča Dejana Bodiroge: I posle 20 godina leže u krevetu i slušaju talase, a detalj sa svadbe se još prepričava

0

I posle dve decenije skladnog braka, Dejan Bodiroga i njegova supruga Ivana uživaju u nekim malim stvarima, poput parova koji su se tek zaljubili. 


 

Nikola, Ivana i Dejan Bodiroga
Nikola, Ivana i Dejan Bodiroga foto: Antonio Ahel/ATAImages

Naš nekadašnji košarkaš Dejan Bodiroga je već 20 godina u skladnom braku sa svojom suprugom Ivanom. 

 

Dejan je poznat kao čovek koji uvek rado priča i sportu, ali nema običaj da otkriva detalje iz svog i privatnog života svoje porodice.

 

Čak se i on i Ivana, koja je bivša manekenka, veoma retko pojavljuju zajedno na javnim događajima. 

 

Zato se ne zna suviše o tome kako su se lepa Ivana i Bodiroga svojevremeno upoznali i zaljubili, ali nije da se baš ništa o njima ne zna. 

 

Dejan i Ivana Bodiroga na jednom od retkih zajedničkih pojavljivanja u javnosti
Dejan i Ivana Bodiroga na jednom od retkih zajedničkih pojavljivanja u javnosti foto: Fonet

Košarkaš koji našoj naciji tokom igračke karijere doneo dosta radosti i medalja na najznačajnijim takmičenjima i manekenka stali su na ludi kamen 2003. godine. 

 

Ivana, koja se pre braka prezivala Medić, nakon što je izgovorila sudbonosno DA uzelo je Dejanovo prezime. 

 

Svadba je, kao i privatan život Bodiroga kad su mediji u pitanju, bila intimnog tipa. Na ceremoniji je bilo svega oko 50 prijatelja i najbližih rođaka, ali jedan detalj sa svadbe se prepričava i dan danas.

 

Ljudi koji su se našli u blizini Saborne crkve kad je bila svabda su shvatili da je osoba koja se ženi tog dana Dejan Bodiroga. 

 

Kako se pričalo, tada su prvo skandirali Dejanu "Mi imamo svoga Boga - ime mu je Bodiroga", a onda su jedan navijački slogan malo promenili i otpevali ga Ivani.   

 

To je u njihovoj interpretaciji zvučalo - "Sad si uzela trofej, Ivana“.

 

Detalj sa svadbe Dejana i Ivane se i danas prepričava
Detalj sa svadbe Dejana i Ivane se i danas prepričava foto: Ata images

Kad je stupila u brak Ivana se jako retko mogla videti u javnosti, pošto se posvetila porodici, koju su proširili već godinu dana nakon venčanja. 

 

Tada im se rodio sin Nikola, za koga se priča da je talenat i ljubav prema košarci nasledio od oca.  

 

Kad je Dejan završio ogračku karijeru, Bodiroge su odlučile da im dom bude u Beogradu.

 

U jednom trenutku u javnost su dospele priče o razvodu Dejana i Ivana, što su oni, a i vreme koje je proteklo od tada jasno demantovali. 

 

A i nakon toliko godina ljubavi, Dejan i Ivana znaju da uživaju u malim stvarima. Dejan je svojevremeno opisao jedan momenat uz njihove kuće u Crnoj Gori, o kojoj se ovih dana dosta piše u medijima, koji to najbolje ilustruje.  

 

Ponekad leškarimo u krevetu i po 20 minuta, a ujutru, čim se probudimo, ugledamo more, ostrva i deo zaliva. To je čaroban trenutak. Kada je vreme toplo, otvorimo prozore i slušamo udaranje talasa o portu. Ivana i ja volimo da pijemo kafu na nekoj od terasa, ali nam je omiljena ona u prizemlju – reako je Dejan jednom prilikom.

 

Bonus video: 

 

 

 

makonda-tracker