najveća podrška

Bila je uz njega kad mu je bilo NAJTEŽE: Ko je atraktivna plavuša koja je osvojila srce košarkaša Filipa Petruševa?

0

Tiana Šumaković i Filip Petrušev već nekoliko godina su u vezi.

Filip Petrušev na prvom utakmici srpske reprezentacije protiv Kine
Filip Petrušev na prvom utakmici srpske reprezentacije protiv Kinefoto: Luis Veniegra / Zuma Press / Profimedia

Košarkaška reprezentacija Srbije danas je startovala na Svetskom prvenstvu koje se ove godine održava u Japanu, Indoneziji i Filipinima i prvom kolu pobedila Kinu rezultatom 105:63. 

 

Najzapaženiji su bili Bogdan Bogdanović, Dušan Ristić i Nikola Milutinov, a sve je zabrinula povreda Filipa Petruševa.

 

- Filip Petrušev je iskrenuo zglob i mogao je da igra, ali nije bilo potrebe. Ne znam što ne bi bio na raspolaganju za Portoriko. Samo je malo iskrenuo zglob - rekao je selektor Srbije Svetislav Pešić.


Filip je jedna od mladih nada. Prošlog meseca je potpisao ugovor za Filadelfija seventisikserse, a pre toga je igrao za Crvenu Zvezdu, Anadolu Efes i Megu.

 

Najveća podrška mu je već godinama devojka Tiana ŠumakovićOni su u vezi od 2020 godine, ako ne i ranije.

 

Tiana je pažnju izazvala atraktivnim izgledom, a neretko deli na društvenim mrežama fotografije sa svojim izabranikom.

Sudeći prema njenom Instagram profilu, voli da putuje i da sledi modne trendove, ali najviše voli da je u zagrljaju Filipa. 

 

Pre nekoliko meseci je dospela u centar pažnje, kada je kad je Filip morao da daje izjavu u policiji zbog napada francuskog centra Matijasa Lesora.


- Najteža stvar koja mi se trenutno dešava, je što moram da ćutim i trpim što sam u vezi sa profesionalnim sportistom. Iskreno me je briga što mi je inboks pun pretnji jer sam svesna u kakvoj zemlji živim, nažalost - napisala je tada Tiana na Instagramu i dodala: 

- Ono što želim da bar moji bliski prijatelji znaju da je Filip u policiju morao da ode po službenoj dužnosti, da apsolutno niko prvi nije provocirao i da se ja njemu divim kako prolazi kako prolazi kroz sve ovo - napisala je ona


Žao joj je što se, kako kaže, "udara na momka od 22 godine koji mrava nije zgazio". Žao mi je što se udara na osobu koja je za našu reprezentaciju igrala dok su drugi bili na odmoru, itd. Žao mi je što je glas ološa i šljama našoj zemlji mnogo glasnije od normalnih ljudi - napisala je tada.

 

BONUS VIDEO

 

Filip Petrušev

 

 

makonda-tracker