imala je samo 18 godina

Zaljubila se 10.000 metara iznad zemlje, JAVNO ju je varao: Ljubavna priča najpoznatijeg muzičkog para današnjice

0

Već na prvi pogled bilo je jasno da su stvoreni jedno za drugo 

Ljubavna priča Bijonse i Džej Zija
Ljubavna priča Bijonse i Džej Zija foto: REUTERS/Andrew Couldridge

Bijonse i Džej Zi su jedan od najpoznatijih parova na svetu. Uprkos svemu oni su uspevali da dobar deo svog privatnog života zadrže podalje od očiju javnosti.

 

Bijonse i Džej Zi prvi put su se upoznali 2000. godine, ali su počeli da se zabavljaju tek 2001. godine. Tajno su se venčali 4. aprila 2008. godine. Mediji su često pisali o tome da je njhova veza protkana brojnim prevarama, ali par se retko kada tim povodom oglašavao u medijima, kako bi to potvrdio ili demantovao.

 

Bijonse i Džej Zi su roditelji troje dece, Blu Ajvi rođene 2012. i blizanaca Sera i Rumija rođenih 2017. Ne zna se mnogo o njihovom prvom susretu i ranoj vezi, međutim, Bijonse je jednom otkrila da se par prvi put sreo kada je ona imala samo 18 godina.

 

 

Par je sedeo jedno pored drugog u avionu dok su oboje prisustvovali MTV festivalu Spring Break 2000. Posle više od godinu dana od kada su se prvi put sreli Bijonse i Džej Zi su odlučili da testiraju svoju vezu.

 

Njihov prvi zvanični sastanak bio je u omiljenom restoranu Nobu. Na veliko iznenađenje pevačice reper je doveo i prijatelja na večeru. Iako bi mnoge žene to iznerviralo i nateralo da se povuku, Bijos nije bila ometena tim njegovim postupkom.

 

Njih dvoje su imali zajedničku pasiju, a to je muzika, i čini se da je to nit koja ih je od prvog trenutka spajala. Njih dvoje su svoju prvu zajedničku pesmu izdali 2002. pod nazivom “03 Boni i Klajd”.

 

Njihova veza protkana je burnim emocijama
Njihova veza protkana je burnim emocijama foto: EPA/JUSTIN LANE

 

Nedugo nakon njihove prve saradnje, par superzvezda je izbacio još zajedničkih pesma, I ljubav je naprosto bujala. Iako veza Bijonse i Džej Zija nije bila tajna, oni su potvrdili svoj status kada su debitovali na crvenom tepihu kao par na dodeli MTV video muzičkih nagrada 2004. Godine 2006.

 

Bijonse je rekla za Kosmopolitan da ima blagu svadbenu groznicu - posebno nakon što je videla svoju sestru kako hoda do oltara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

 

- Ne znam kada ću hteti da se udam. Nikada se nisam zamišljala kao mladu, ali posle venčanja moje sestre, počela sam da razmišljam o tome kakvo bih venčanje želela. Mislim da ne želim ništa veliko - rekla je ona za strane medija.

 

Tokom intervjua, ona je takođe tvrdila da će njene koleginice iz benda Destini's Child, Keli Rouland i Mišel Vilijams, biti deveruše. Par se u tajnosti venčao 4. aprila 2008. godine. Oni čak ni fanovima nisu rekli da su vereni. Godine 2011, Bijonse je izašla na scenu VMA da objavi da je trudna. Ipak, kasnije se otkrilo da joj ovo nije bila prva trudnoća. U njenom dokumentarcu Život je samo san , koji je debitovao 2013. godine, pevačica je podelila detalje o prethodnom pobačaju.

 

 

7. januara 2012. je rođena Blu Ajvi Karter, prva ćerka pevačice I repera. 2014. godine mediji su bili preplavljeni natpisima o Džej Zijovoj prevari I tuči sa Bijnosinom sestrom u liftu.

 

Posle Met Gala 5. maja 2014. godine, pojavili su se snimci Bijonsine sestre, Solanž Nouls, koja napada Džej-Zija u liftu zbog glasina o prevari. Džej Zi je priznao prevaru. Kasnije se oglasila porodica I otkrila da su nesporazumi rešeni I da su se njih dvoje jedno drugom izvinili. U februaru 2017. Bijonse je objavila da je trudna po drugi put.

 

U očekivanju blizanaca, pevačica je napisala na Instagramu:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

 

- Želeli bismo da podelimo našu ljubav i sreću. Dva puta smo blagosloveni. Neverovatno smo zahvalni što će se naša porodica povećati za dvoje i zahvaljujemo vam se na lepim željama - Karteri.

 

Samo nekoliko meseci nakon što su se rodili blizanci Džej Zi je priznao da je bio neveran svojoj supruzi. Očigledno je ona ponovo oprostila prevaru I krenuli su dalje. U godinama koje su usledile krenula je da raste njena karijera, dobila je brojne nagrade I istakla da joj je porodica najveća podrška. I sada njih dvoje žive u skladnom braku I jedno drugom daju podršku u svakom smislu.

 

Bonus video:

 

Telohranitelj otkrio šta mu je Bijonse jednom prilikom tražila:

 

 

makonda-tracker