za prvi put – maestralno

Kraj nje su Rijana i Bijonse nevidljive: Najiščekivanija revija nije razočarala, ali svi pogledi bili su uprti u GLUMICU

0

Uvek i svugde najbolje odevena glumica zasenila je i smelo izdanje Kim Kardašijan i modnu bajku slavne Bijonse

Zendeja na prvoj Farelovoj reviji za Louis Vuitton, čije je ona zaštitno lice odnedavno
Zendeja na prvoj Farelovoj reviji za Louis Vuitton, čije je ona zaštitno lice odnedavnofoto: Domine Jerome/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

U Parizu se trenutno održana Nedelja mode fokusirana na mušku odeću za proleće i leto 2024. godine, a juče se dogodio možda i najiščekivaniji modni trenutak ove godine!


Naime, čuveni reper i muzičar Farel Vilijams, koji je početkom godine imenovan za novog kreativnog direktora modne kuće Louis Vuitton, prvi put je predstavio svoju kolekciju.


Događaj je okupio veliki broj poznatih ličnosti koje su došle da podrže ovaj brend i Farela.

 

 

Sudeći po današnjem pisanju svetskih medija, najzapaženija bila je glumica i zvanično modna ikona Zendeja, koja se pojavila u vrlo elegantnom i raznobojnom kompletu. Ona je odabrala bluzu i pantalone nežnih i zagasitih nijansi, u ruci je nosila crnu tašnicu Louis Vuitton Capucines B.B Bag, a odabrala je gotovo prirodno izdanje uz minimum šminke i kosu oblikovanu u talase. Kao i obično, svi ostali pali su u drugi plan, pa i najveće svetske zvezde!

Bila je tu i Kim Kardašijan u efektnom spoju helanki i topa s Damier printom, videli smo Bijonse u žutoj kreaciji i Džej Zija s mikrofonom ruci, a videli smo i Džareda Leta, Malumu, Naomi Kembel, Anitu, Mirandu Ker, Rijanu...

 

1 / 5 Foto: STEFANO RELLANDINI / AFP / Profimedia


Prva kolekcija Farela za Louis Vuitton


Revija je počela pojavljivanjem manekena u sakou i šortsu dok se prolazio kroz orkestar, a kako se tekla tako su modeli bili sve raznovrsniji i složeniji, iako su ostali praktični i u domenu nosivosti. Oštro krojeni komadi suprotstavljeni su vrećastim i opuštenijim stvarima, a biseri su suprotstavljeni lancima. Sve je vrlo kontrastno, živahno i uzbudljivo, a kolekcija se fokusirala u velikoj meri na Damier dezen, zaštitni znak brenda Louis Vuitton, što je Farel nagoveštavao proteklih dana.


Centralna tačka revije bile su torbe, u rasponu od minijaturnih do supedimenzioniranih, a Farel je mahom koristio epi kožu, još jedan modni potpis ove modne kuće.

 

U galeriji pogledajte kako je to sve izgledalo.

1 / 15 Foto: EPA-EFE/Mohammed Badra


U svakom slučaju, utisak je da je muzičar i dizajner malo rizikovao i da tek treba da pokaže svoju punu kreativnost, ali za prvi put – bravo, Farele!

 

 

 

 

makonda-tracker