nema milosti

Bijonse se BRUTALNO ogradila od pevačice: Istog dana kad je optužena za JEZIVE STVARI – dobila je ŠAMAR od svog idola

0

Pevačica optužena za zlostavljanje i uznemiravanje plesačica plakala je od sreće kada ju je Bijonse pominjala, isticala da joj je ona uzor i da joj je promenila život, a R'n'B diva joj je sada poručila da nije uz nju

Bijonse na dodeli Gremija 2023. godine
Bijonse na dodeli Gremija 2023. godinefoto: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia

Američka pevačica i muzičarka Lizo optužena je juče za seksualno uznemiravanje, mentalno zlostavljanje i stvaranje neprijatne atmosfere na poslu.


Tri njene bivše plesačice odlučile su za tuže R'n'B senzaciju zbog navodnog maltretmana koji su trpele dok su saraživale s njom, a u tužbi se navodi niz strašnih tvrdnji.


Plesačice Arijana Dejvid i Kristal Vilijams su na kraju svega otpušene, dok je Noel Rodrigez dala otkaz jer više nije mogla da trpi zlostavljanje.

 

Prema njihovim rečima, pevačica ih je tokom boravka u Amsterdamu odvela u noćni klub u čuvenoj Ulici crvenih fenjera, gde ih je terala da dodiruju nage plesačice, da hvataju dildo i jedu banane iz njihovih polnih organa, posramljivala jer imaju višak kilograma, a to su samo neke od optužbi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)


Navode se i 12-časovne audicije, umalo fizički nasrtaj Lizo na jednu od plesačica, ponižavanje... a nakon svega se oglasila njena bivša kreativna direktorka i pružila podršku devojkama, istakavši da ona deli njihovo iskustvo.


Dok fanovi pevačice i dalje ne mogu da se oporave od ovih vesti i stahuju da je ovo kraj karijere njihove miljenice, stiže prva potvrda da joj muzička industrija okreće leđa.

 

Naime, R'n'B diva Bijonse, jedan od idola ove muzičarke, sinoć je u Bostonu održala koncert i prilikom izvođenja svoje pesme Break My Soul (The Queens Remix) odlučila da ne izgovori ime Lizo.

 

U jednom delu pesme, Bijonse nabraja istaknute perfomerke afroameričkog porekla i Lizo je na tom spisku, a pevačica je ovog puta odlučla da ne izgovori njeno ime već je ponovila ime koleginice Erike Badu.

Njeni obožavaoci ubeđeni su da to nije slučajnost.


"Bijonse nema milosti", "Još nisu svi mediji stigli da prenesu detalje tužbe, a Bijonse joj je rekla – Lizo, gotova si", "Ovo je stvarno kraj njene karijere"... neki su od komentara na društvenim mrežama.


Poznato je da se Lizo od malih nogu divi Bijonse, naziva je svojim uzorom i "najvećom umetnicom našeg vremena", a čuvena je scena u kojoj je mlađa pevačica poručila starijoj da joj je svojom muzikom promenila život.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

 

Nakon što je jednom prilikom Bijonse izgovorila njeno ime u pomenutoj pesmi na svom koncertu, Lizo je zaplakala od sreće i poručila da se oseća počastvovano. Uz to, nakon što joj je diva jednom prilikom čestitala rođendan, pevačica se odmah pohvalila na Instagramu i rekla da ne zna kako da se ponaša od sreće.

 

 

BONUS VIDEO Tehnike za uspeh pevačice Bijonse

 

makonda-tracker