nisu smeli

Bez nje ne bi došlo do ROMANSE! OVA DAMA je spojila Harija i Megan, a nisu joj dozvolili da dođe na VENČANJE

0

Par je bio shrkan što nisu mogli da dođu na njihovo venčanje.

Hari i Megan su se venčali 2018. godine.
Hari i Megan su se venčali 2018. godine.foto: Gareth Fuller/Pool / Zuma Press / Profimedia

Bivša prva dama Mišel Obama je pomogla da princu Hariju i Megan Markl da se spoje, pa je par ostao shrkan kad joj nije bilo dozvoljeno da dođe na njihovo venčanje.

 

Bivša prva dama SAD u tajnosti je igrala ključnu ulogu u kraljevskoj romansi, preneo je Mail on Sunday.

 

Hari i Barak Obama su prijatelji otkako su se prvi put sreli 2015. godine, kada je bivši predsednik još bio na funkciji.

 

Konkretno, oni su se zbližili zbog učešća u Invictus Games i slikani su kako se zajedno smeju u Torontu prošle godine.

Ali sada se tvrdi da je veza još dublja.

 

- Mišel je imala ključnu ulogu u upoznavanju Harija sa Megan. Po njenom mišljenju ne bi bilo venčanja bez nje i to je dovoljan razlog da budu pozvani na venčanje. Nije bio srećna što je tako legitiman razlog ignorisan.-rekao je izvor za Mail on Sunday. 


Bilo je opšte poznato da je par želeo da pozove porodicu Obama, ali da bi to izazvalo ogromnu diplomatsku glavobolju vladi.

 

Poznato je da Hari i Megan ne vole predsednika Donalda Trampa, koji je bio glavnokomandujući SAD kada su se venčali, a da su ga odbacili i pozvali njegovog rivala moglo je da izazove uzbunu.


Izgleda da je kraljevski par morao da prihvati poraz. Blistavom događaju nisu prisustvovali ni Obama, ni predsednik Tramp ni tadašnja premijerka Tereze Mej.

 

Zvanično obrazloženje je bilo da nije potrebno pozivati političke lidere jer Hari, za razliku od njegovog brata Vilijama, verovatno neće postati kralj.

 

- Odlučeno je da zvanična lista političkih lidera - i Ujedinjenog Kraljevstva i međunarodnih - nije potrebna za venčanje princa Harija i gospođe Markl. O ovoj odluci konsultovana je Vlada Njenog Veličanstva- rekao je tada potparol Kensingtonske palate.

 

BONUS VIDEO

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

 

 

makonda-tracker