nisu se razdvajali

Bio je poznat po – TRIKU KOJI JE IZVODIO POLNIM UDOM: Tajna ljubav sestre kraljice Elizabete i gangstera čudne sudbine

0

Princeza Margaret imala je više zanimljivih ljubavnih priča, a navodno se najbolje provodila s kriminalcem koji je ušao u svet glume i upamćen je po vrlo neobičnom daru

princeza margaret, sestra kraljice Elizabete II
princeza margaret, sestra kraljice Elizabete IIfoto: Keystone Pictures USA / Zuma Press / Profimedia

Da je još uvek među živima, princeza Margaret, grofica od Snoudona, inače mlađa sestra pokojne kraljice Elizabete II, danas bi slavila 93. rođendan.


Za razliku od svoje sestre, ona nije bila toliko dugovečna – preminula je u 72. godini 2002, a mnogi su bili iznenađeni što je doživela "treće doba" jer je strastveno pušila decenijama i svakodnevno je uživala u alkoholu.


O životu princeze Margaret, koja je za samo jedno veče naljutila najveće holivudske lepotice, zna se manje-više sve, naročito kada su u pitanju njene romanse.

 

Čuvena je ljubav kraljičine sestre sa Piterom Tausendom, za kog se nije udala jer joj Elizabeta nije dopustila, kao i s njenim suprugom Entonijem, erlom od Snoudena. Margaret je, inače, bila prva članica kraljevske porodice koja se razvela još od Henrija VIII, kada su 1978. godine Snouden i ona definitivno digli ruke od svog braka.


Šuškalo se o mnogim princezinim avanturama i aferama, a spajana je i sa legendarnim glumcem Piterom O'Tulom.

 

princeza margaret, sestra kraljice Elizabete II
princeza margaret, sestra kraljice Elizabete IIfoto: KEYSTONE Pictures USA / Zuma Press / Profimedia

Međutim, ni holivudske zvezde ni oženjeni muškarci nisu toliko čudili britansku javnost kao trač o aferi princeze Margaret i kokni gangstera Džona Bindona.


Margaret je obožavala provod, pa se često nalazila u društvu ljudi s kojima nije lako zamisliti sestru jedne kraljice. Posebno je to bio slučaj tokom njenog boravka na ostrvu Mustik, koje se nalazi u državi Sveti Vinsent i Grenadini.

 

Tokom sedamdesetih, ona je provodila mnogo vremena na ovom ostrvu, i to u društvu gangstera Džona Bindona, koji je bio poznat po neobičnom triku koji je izvodio na žurkama.

 


Bindon je, naime, svojim penisom mogao da podigne pet krigla od po pola litra piva i često je i rado to demonstrirao na zabavama.


Nije poznato da li je ovaj talenat impresionirao princezu Margaret, ali je Mirror pisao da je Bindon tokom sedamdesetih jednom prilikom proveo tri nedelje u njenom domu na karipskom ostrvu. Navodno su oni viđani kako zajedno šetaju po plaži, a nastavili su da provode vreme zajedno i nakon što su se vratili u London.

 

Štaviše, tadašnja gangsterova devojka pričala je da je princeza pomogla ljubavniku da se ušunja u Kensingtonsku palatu.


Margaret je uvek negirala da je imala bilo šta sa Džonom Bindonom, ali brojni izveštaji pokazuju da je nešto postojalo između njih.

 


Princeza i gangster su definitivno provodili vreme zajedno, a u to vreme se u engleskim visokim krugovima pričalo da je kraljičina sestra pronašla novu "dvorsku ludu". Jedna od najupečatljivijih priča o njihovom druženju jeste da je Margaret naterala Bindona da pokaže svoj pozamašni polni ud jednoj od njenih dvorskih dama dok su se opuštali na plaži.


I sam Džon pričao je o svom odnosu s princezom Margaret.


Moj akcenat i kokni fraze su je ponekad fascinirale. Pričali smo o glumi, filmovima i šou-biznisu. Mislim da sam joj se dopadao jer sam bio bezbrižan – rekao je u jednom intervjuu.


Koliko je poznato, oni su se družili u kraljevskoj rezidenciji Les Jolies Eaux na Mustiku, gde je princeza priređivala divlje žurke.

 


Džon Bindon bio je gangster koji je postao filmska zvezda. Bio je umešan u mnogo sitnih kriminalnih radnji i neko vreme proveo iza rešetaka, a iz takvog života ga je izvukao režiser Ken Louč koji ga je uočio u pabu i ponudio mu ulogu u filmu "Jadna krava" iz 1967.


Zatim je Bindon igrao sa Mikom Džegerom u "Performansu" i mnogim drugim uspešnim ostvarenjima, kako u filmovima, tako i u popularnim serijama tog vremena.

 

Zanimljivo je da je on od‚1968. do 1981. godine bio u vezi s Viki Hodž, koja je bila u ljubavi s princem Endruom, Margaretinim sestrićem.

 

 

BONUS VIDEO

Dirljiv gest kraljice Elizabete na sahrani princeze Dajane

 

makonda-tracker