ona ne mari mnogo

Izneće SRAMOTNE stvari ako mu ne plati: Muž Britni Spirs sprema pevačici OSVETU, a njoj razvod nije ni na kraj pameti

0

Njen suprug je podneo zahtev za razvod i preti preko svog advokata, a pevačica bezbrižna ne krije o čemu razmišlja ovih dana

Britni Spirs i Sem Asgari venčali su se 2022. godine
Britni Spirs i Sem Asgari venčali su se 2022. godinefoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Američki mediji javili su sinoć da se pop princeza Britni Spirs razvodi od Sema Asgarija, posle samo godinu dana braka, a sada stiže i potvrda da je njihovoj sreći došao kraj.


Kako javlja više portala, poznati fitnes trener, koji se nada da će postati glumac, zvanično je podneo zahtev za razvod.


Asgari je kao razlog naveo "nepomirljive razliike", piše TMZ, koji navodi i da on traži da mu pevačica plaća izdržavanje supružnika i advokate koji će ga predstavljati u brakorazvodnoj parnici.

 

U dokumentaciji se navodi da su se Sem i Britni razišli još 28. jula, a Asgarijev advokat Nil Herš nagovestio je da bi fitnes trener mogao da pokuša da ospori predbračni ugovor koji je potpisao pre venčanja.


On tek treba da utvrdi punu prirodu i obim odvojene imovine i obaveza svake strane – ističe se u saopštenju.

 

Britni Spirs i Sem Asgari godinama su živeli zajedno i pre braka
Britni Spirs i Sem Asgari godinama su živeli zajedno i pre brakafoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Page Six tvrdi da Sem Asgari navodno želi da pregovara o uslovima predbračnog ugovora kako bi nastavio da ćuti o detaljima privatnog života Britni Spirs.


On želi da pregovara o ustupcima mimo predbračnog ugpovora i preti da će izaći u javnost sa izuzetno sramotnim informacijama o Britni ako mu ne bude plaćeno – tvrdi upućen izvor blizak bivšem paru. – Tako da je Sem fokusiran na to.


Međutim, Britni je angažovala advokaticu Loru Vaser, za koju je poznato da je vrlo uspešna u brakorazvodnim parnicama i već je predstavljala mnogo slavnih ličnosti.

 

Već neko vreme se spekulisalo da u braku Britni Spirs nisu cvetale ruže, da žive odvojeno, a više izvora sada tvrdi da je pevačica prevarila supruga.


Otkako je objavljeno da se razvodi, ona se oglasila na Instagramu kako bi saopštila da planira da kupi konja, a po svemu sudeći, oseća se odlično iako ima veliku brigu: kog tačno da obabere – kobilu Sofi ili konja Roara, a nije sigurna ni da li da kupi roze šešir.

 

 

Britni Spirs i Sem Asgari upoznali su se na snimanju jednog spota 2016. godine i uskoro su postali par. Fitnes trener bio je pop zvezdi velika podrška u godinama dok je bila pod starateljstvom svog oca i tima advokata, kao i u njenom procesu oslobađanja, a venčali su se u Britninoj vili 2022. godine.

 

Kasnije su saopštili da čekaju dete, zbog čega su bili neizmerno srećni, ali je pevačica doživela spontani pobačaj.

 

BONUS VIDEO

Bivši muž Britni Spirs objavio snimak kako pevačica viče na decu

 

makonda-tracker