obezbeđenje intervenisalo

TUKLA ga je i napravila mu MASNICU ispod oka dok je — SPAVAO: Prljavi razvoda pevačice i njenog supruga (ne) iznenađuju

0

Nakon što je objavljeno da se par razvodi, procurila je priča da je pevačica tukla muža dok je spavao i ostavila mu modricu ispod oka

britni spirs navodno je bila nasilna prema suprugu i tukla ga je dok je spavao
britni spirs navodno je bila nasilna prema suprugu i tukla ga je dok je spavaofoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Pop zvezda Britni Spirs razvodi se od supruga Sema Asgarija posle samo godinu dana braka, a sada su isplivali novi prljavi detalji iz njihovog kratkog braka.

 

Asgari je kao razlog za krah braka naveo "nepomirljive razlike", piše TMZ, koji navodi i da on traži da mu pevačica plaća izdržavanje supružnika i advokate koji će ga predstavljati u brakorazvodnoj parnici, a najavio je Britni osvetu, koju je već krenuo da sprovodi.

 

Kako je 29-godišnji Asgari ispričao svojim prijateljima, koji su pohrlili da to ispričaju medijima, Britni je bila fizički nasilna prema njemu i jednom mu je napravila, navodno, masnicu ispod oka dok je spavao.

 

Kako prenosi TMZ, Britni je svog supruga napadala fizički tokom zajedno provedenih godina, a bezbroj puta su se svađali toliko da je obezbeđenje moralo da interveniše.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

 

Sem Asgari, navodno, bio je zapanjen kada je shvatio da ga žena tuče dok je spavao u njihovom krevetu. Zapravo, on je uslikan s modricama na licu i rukama ranije ove godine, a izvori tvrde da se to poklapa s vremenom navodnog Britninog napada.

 

Takođe, Asgari je bio zabrinut jer je Britni "fascinirana" noževima, kojih je bilo dosta u njenom domu, a kako piše TMZ, bila je "paranoična da će neko doći da je uhvati i znala je da su noževi njena zaštita".


Asgari je, navodi se, mislio da će moći da je "spasi", ali posle 13 meseci braka shvatio je da "nema šanse da se Britni ikad spasi".

Podsetimo, slavna pevačica sada se predstavlja imenom Marija River Red, a u jeku priča o razvodu, oglasila se porukom da razmišlja "da li da kupi konja".

 

Bonus video

Bivši muž Britni Spirs objavio snimak kako pevačica urla na decu:

 

makonda-tracker