venčali se nakon 3 meseca veze

Zbog nje je ostavio trudnu verenicu, a OSVETA je bila brutalna: Najveća ljubav slavne pevačice počela je PREVAROM

0

Jedan od najburnijih ljubavnih trouglova dogodio se maltene pre 20 godina.

Čim su se Kevin i Britni upoznali, odmah su znali da je to to.
Čim su se Kevin i Britni upoznali, odmah su znali da je to to.foto: David Buchan / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nikada nije prijatno kada se u odnos dvoje ljudi umeša i treća osoba, a još je gore kada se sve to dogodi dok vaša trenutna partnerka i vi čekate bebu. E upravo to se dogodilo pre dvadesetak godina u Holivudu i rezultiralo je jednim od najburnijih ljubavnih trouglova.

 

Plesač i reper Kevin Federlajn je sa glumicom Šar Džekson izgradio porodicu. Imali su već ćerku Kori Medison Federlajn i druga beba je bila na putu.

 

Međutim, Kevin ju je ostavio u osmom mesecu trudnoće 2004. godine i otišao sa pevačicom, tada velikom pop zvezdom Britni Spirs.

 

Kevin i Šar su bili vereni i sanjali su velike snove, međutim, reper se zaljubio i ostavio je neposredno pre nego što je rodila njihovo drugo dete, Kejleba Majkla Džeksona. 

Šar je kasnije prokomentarisala da Kevinova veza sa Britni nije dovela samo do raskida veze već i do razdvajanja porodice.

 

Godinu dana nakon što ju je ostavio zbog druge, Šar je pokrenula kozmetičku liniju sjajeva za usne pod nazivom "He cheated" - Varao je.

Šar Džekson
Šar Džeksonfoto: Jill Ann Spaulding / Pacific coast news / Profimedia

Ipak, za Kevina ima samo reči hvale i zadržala je prijateljski odnos sa ocem svoje dece.


- On je sjajan tata. I ako biste sada izgovorili njegovo ime, Kori (njihova ćerka, prim. aut.) bi poludela. To je ljubav njenog života. Bio je tu za nju svakog minuta njenog života sve dok, znate, više nismo bili zajedno. Učinio je sve za nju, pa pretpostavljam da je zato - rekla je Šar, a preneo je E! Online. 

I Kevin je kasnije komentarisao da su on i Šar sve rešili i da se sada odlično slažu te da je Šar jedan od njegovih dobrih prijatelja. 

 

Ipak, Šarina starija ćerka Kejsi je jednom prilikom javno komentarisala kako je sve to uticalo na nju.

- Moja majka je Šer Džekson. Ona je glumica. A moj očuh, Kevin Federlajn ju je ostavio u osmom mesecu trudnoće. Milsim da je to uništilo bajku o kojoj sam sanjala i kako sam zamišljala vezu. Milsim da je to igralo veliku ulogu u mom odnosu i zabavljanju sa momcima, otkad sam tovoljno stala da izlazim sa njima - rekla je njena ćerka Kejsi Džekson, preneo je starcasm.

 

  • A šta se dogodilo sa Kevinom i Britni?

 

Kao što smo rekli njih dvoje su se upoznali 2004. godine. To se dogodilo u klubu "Džozef". 

 

- Pogledi su nam se sreli i to je bilo to. Odmah smo se složili - rekao je  Kevin, prenosi People.

Venčali su se samo tri meseca nakon što su se upoznali, što je bilo dva meseca nakon što je on dobio sina sa Šar. 

 

Venčanje se dogodilo u privatnoj kući u Studiju Sitiju u Kaliforniji. Prvobitno su planirali da se venčaju u oktobru.

 

Pozvali su 27 članova svoje porodice i prijatelja na veridbu i samo nekoliko trenutaka pre ceremonije rekli im da je to zapravo njihovo venčanje.

 

- Samo sam mislio da bi bilo previše da smo to uradili kada je trebalo - rekla je Spirs za People nekoliko dana nakon spontanog venčanja.

 

- Postalo je tako ogromna stvar i ja sam pomislila Šta čekamo? Znamo da je ovo prava stvar, zašto to ne uradimo sada? - dodala je. 

Njih dvoje imaju dva sina Šona Prestona i Džejdena Džejmsa.

 

Međutim,  nakon tri godine braka, a osam nedelja nakon što je rodila drugog sina, Britni Spirs je podnela zahtev za razvod braka, a navela je kao razlog "nepomirljive razlike"

 

- Srećan sam što sam ih obe imao u svom životu. I kao majke moje dece. Volim ih obe veoma . I dalje - rekao je 2010. godine Kevin Federlajn.

 

Od tada, njegovo mišljenje se malo promenio te je pokušao i da dobije starateljstvo nad sinovima zbog mentalnog zdravlja pevačice što je i uspeo.

 

Ipak nikada nije krio da Britni želi sve najbolje i da želi da bude srećna.


 

 

 

makonda-tracker