sreća i ljubav

"Mnogo te volim, ispravićemo sve": Britni Spirs se pomirila sa osobom koja joj je bila najveći oslonac u životu

0

U životu slavne pevačice je nakon dužeg perioda došlo do lepih promena. 

Britni Spirs
Britni Spirsfoto: EPA / NINA PROMMER

Britni Spirs je u svom životu imala više faza. Od one male slatke devojčice koja je sve opčinila svojim hitovima i nevinom pojavom, do one devojke koja je uvek pravila lom u noćnim klubovima i u raznim stanjima punila stupce tabloidne štampe.

 

Posledice takvog života došle su nešto kasnije. Starateljstvo nad ćerkom je dobio punih 13 godina imao njen bivši partner.

 

Tokom tih godina Britni nije krila da nije u dobrim odnosima ni sa svojom porodicom. Često je javno dolazila u sukobe sa članovima porodice, na prvom mestu sa sestrom.

 

Takođe, ni sa majkom nije bila u dobrim odnosima. Neko vreme uopšte nisu ni pričale. 

 

Međutim, izgleda da je svemu tome došao kraj. Britni je sve obradovala jednom lepom vešću. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by River Red (@britneyspears)

- Posle tri godine, moja majka se juče pojavila na mojim vratima… Toliko je vremena prošlo… Kada je porodica u pitanju, uvek gledate da izgladite odnose, ukoliko se zakomplikuju. Vreme leči sve rane! Pošto sam dobila priliku da joj kažem sve što mi je dugo stajalo na duši, osećam se blagosloveno, jer sada stvarno možemo da ispravimo sve što se pokvarilo. Mnogo te volim - poručila je Britni na svom Instagram nalogu.

 

Uz ovaj tekst Spirsova je okačila i svoju sliku iz perioda, kada je bila devojčica. 

 

- Blagoslovena sam, jer posle 14 godina možemo zajedno da odemo na kafu. Hajdemo posle i u šoping -  napisala je pevačica.

 

 

 

makonda-tracker