dopada li vam se sada?

Pre 10 godina, Srpkinje su ludele za njim: Znate li kako danas izgleda čuveni EZEL i ko je ljubav njegovog života?

0

Glumac koji je igrao glavnu ulogu u seriji "Ezel" zabeležio je ovu rolu pre više od deset godina, a u međuvremenu se oženio i dobio dvoje dece

Kenan Imirzalioglu kao Ezel u istoimenoj seriji
Kenan Imirzalioglu kao Ezel u istoimenoj serijifoto: Ezel Serija Hrvatski/youtube printscreen

Turske serije bile su vrlo popularne na našim prostorima protekle decenije, a jedna od najomiljenijih bila je "Ezel".


Inspirisana romanom "Grof Monte Kristo" Aleksandra Dime, ona nam je donela priču o Omeru Učaru, kome su bivši prijatelji smestili da ispašta zbog njihovih zločina i ode na doživotnu robiju.


Dok je bio u zatvoru, on je proveo godine smišljajući kako da pobegne i osveti im se. Uspeo je da se nađe na slobodi i postao Ezel Barjaktar, uspešni biznismen koji je spreman da naplati 12 godina koje je proveo iza rešetaka.


Ezela je igrao Kenan Imirzalioglu, jedan od najpopularnijih turskih glumaca, a malo je poznato da on ima aristokratko poreklo. Kenan, naime, potiče od Uzun Hasana, koji je bio sultan u dinastiji An Kojunlu.

 

Rođen je u Ankari 18. juna 1974. godine i školovao se na Tehnološkom univerzitetu Jildriz, gde je studirao matematiku. Međutim, 1997. godine je ušao u svet modelinga i dobio uubrzo laskavu titulu Najboljeg modela na svetu. Tada je privukao pažnju televizijskih producenata i ponuđeno mu je postane glumac, a vremenom je došao do statusa jednog od omiljenih u Turskoj.

 


Na početku karijere izgradio je prijateljstvo s Tundželom Kurtizom, legendarnim glumcem s kojim je sarađivao nebrojeno puta, između ostalih i u seriji "Ezel", gde je Kurtiz igrao Ramiza Karaeskog. S njim je provodio mnogo vremena van seta, često u prirodi i na privatnim imanjima, a bio je skrhan kada je njegov dragi prijatelj i kolega preminuo.


Kako važi za jednog od najatraktivnijih Turaka, Kenan je uvek bio interesantan damama, ali je on dugo uspevao da krije svoj privatni život od javnosti. Ipak, kada je pronašao pravu ljubav, više nije mogao da je sakrije.

 


Od maja 2016. godine, u braku je s glumicom Sinem Kobal, koja je, takođe, igrala u velikom broju popularnih turskih serija i filmova.

 

 

Par danas ima dvoje dece: ćerku Lalin, rođenu 2020. godine, i malu Lejlu, koja je nedavno proslavila prvi rođendan.


Nakon "Ezela", Kenan je igrao u više uspešnih projekata, od kojih su neki serije "Karadaji", "Alef" i brojni filmovi, a od 2019. vodi tursku verziju kviza "Želite li da postanete milioner?".

 

Budući da je aktivan na Instagramu, njegove obožavateljke iz celog sveta imaju priliku da vide da i danas, više od decenije nakon što je završeno snimanje "Ezela", Kenan izgleda mantene identično.

 

 

BONUS VIDEO Turski glumac oduševljen Beogradom

 

 

 

 

makonda-tracker