godine ljubavi

Ima VELIKO SRCE, zbog njega je napustila grad: Ko je muž glumice Marije Petronijević?

0

Glumica je pre nekoliko godina napustila Beograd i preselila se u seosku sredinu, gde uživa sa suprugom i sinom

Marija Petronijević godinama je u srećnom braku i trenutno čeka drugo dete
Marija Petronijević godinama je u srećnom braku i trenutno čeka drugo detefoto: Filip Pavličić

Glumica Marija Petronijević, koja je oduševila publiku u seriji "Selo gori, a baba se češlja", uskoro će ponovo postati majka.


Jedna od najlepših srpskih glumica trenutno je u drugom stanju, javljaju mediji, koji dodaju da će njeno drugo dete na svet stići u septembru.


Glumica je saznala da je u drugom stanju u veoma teškom periodu, odnosno u danima kada sam se borila s tugom zbog iznenadne smrti majke i oca, piše Gloria.

 

Marija već ima jedno dete – sina kog je dobila sa suprugom Milinkom, s kojim godinama živi u selu Visibabe kod Požege, gde zajedno brinu o velikom porodičnom gazdinstvu.

 

Suprug Marije Petronijević je Milinko Isaković, IT stručnjak iz Loznice i imućni humanitarac, a on je svojim pratiocima na Instagramu priredio veliko iznenađenje konačno objavivši fotografiju s jednom od najlepših srpskih glumica.

 

 

Posle sto godina – napisao je jedan od njegovih pratilaca.

 

Nedugo potom, oni su se zajedno pojavili na premijeri filma "Komedija na tri sprata", kada su ponosno pozirali na crvenom tepihu.

 

Marija Petronijević sa suprugom Milinkom Isakovićem
Marija Petronijević sa suprugom Milinkom Isakovićemfoto: Damir Dervišagić

Par već godinama živi u selu Visibaba, naselju u opštini Požega, u Zlatiborskom okrugu, gde su posvećeni poljoprivredi i brizi o velikom gazdinstvu.


Suprug lepe glumice je, inače, i nešto ranije podelio jedan njihov zajednički selfi, koji je tada prošao neopaženo od strane medija.

 


Milinko Isaković je, inače, pre desetak godina postao poznat široj javnosti kada je u okviru akcije "Milinko vam daruje" širom Srbije ostavio više stotina poklona na različitim lokacijama kako bi ih pronašli ljudi kojima su oni potrebni.


Kako je tada istakao za Alo, on je ovu ideju dobio iznenada, a on je čovek koji uvek ima osećaj da nije uradio dovoljno za druge.


Jednog dana sam se probudio s idejom da sam dobar čovek koji je uradio nekakva dobra dela, dok već sledećeg dana pomislim da ću goreti u paklu jer prethodnog dana nisam Romu koji prosi na Brankovom mostu dao neki novac – istakao je on tad.

 

 

BONUS VIDEO

Glumica naučila još jedan stari zanat

 

makonda-tracker