momenti za pamćenje

Povod je divan, a ona – SIJA! Sanja Kužet napravila izuzetak i podelila topao trenutak sa suprugom

0

Voditeljka Sanja Kužet ovih dana uživa u zasluženom odmoru, ali to nije jedino što joj je izmamilo osmeh

Sanja Kužet, voditeljka šoua 'Zvezde Granda'
Sanja Kužet, voditeljka šoua "Zvezde Granda"foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Sanja Kužet spada u omiljena domaća TV lica, a ona uspeva da vodi uspešnu karijeru i sačuva svoju privatnost od javnosti.


Ipak, s vremena na vreme Sanja podeli poneki detalj o svom porodičnom životu i često se na gradskim događajima i proslavama pojavljuje u društvu supruga, pa njeni obožavaoci znaju da ona vodi idiličan porodičan život i da uživa uz ljubav svog života.


Voditeljka se ovih dana opušta na hrvatskom primorju, gde letuje u Rovinju, a juče je odlučila da objavi jedan topao trenutak. Sanja je, naime, pozirala sa suprugom kraj prelepog Jadrana i otkrila da je sa svojim životnim saputnikom obeležila godišnjicu.

 

Naših devet – napisala je voditeljka, a pratioci su joj čestitali od srca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)


Ljubavna priča Sanje Kužet i njenog supruga Nemanje Živojinovića vrlo je interesantna jer se oni poznaju još od rane mladosti.

 

Harizmatična voditeljka i direktor marketinga jedne auto-kompanije zaljubili su se vrlo mladi, a potom razišli, da bi ih život zatim ponovo spojio.


Bili smo u vezi početkom naših dvadesetih. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasude, tako da je sve bilo lakše. Dovoljan je jedan pogled da se razumemo, bez prevelikog objašnjavanja i gubljenja energije na sporedne stvari – objasnila je Kužetova u jednom intervjuu.

 

1 / 5 Foto: Marija Mladjen/ATAImages


Par ima sina Strahinju, a Sanja je i mama starijeg dečaka Andrije, kog je dobila tokom braka sa Zoranom Piperom.

 

 

BONUS VIDEO Nezaboravno izdanje Sanje Kužet na snimanju "Zvezda Granda"

 

makonda-tracker