misteriozna

Ko je muž Maše Terzić? Ćerka Zvezdana Terzića uskoro slavi 1. rođendan sina, a u potpunosti se povukla iz javnosti

1

Nekada jedna od najzapaženijih devojaka u domaćoj javnosti danas živi mirno, porodično i povučeno i ostaje verna svojoj odluci da se ne eksponira

Maša Terzić, ćerka Zvezdana Terzića, postala je mama pre skoro godinu dana
Maša Terzić, ćerka Zvezdana Terzića, postala je mama pre skoro godinu danafoto: Instagram

Maša Terzić pre nekoliko godina bila je jedna od devojaka o kojima su mediji pisali svakodnevno, ali u poslednje vreme ona uspeva da izbegne pažnju javnosti.


Ćerka Zvezdana Terzića, generalnog direktora FK Crvena zvezda, bila je kao tinejdžerka u vezi s Veljkom Ražnatovićem, sinom pevačice Svetlane Cece Ražnatović, pa je bila česta tema portala.


Međutim, kako je popularnost nikada nije zanimala, Maša se nije eksponirala u javnosti bez potrebe, pa je tako u više navrata brisala svoje profile na društvenim mrežama.

 

Proteklih godina ona je misterioznija nego ikada, ali je poznato da pre skoro godinu dana postala majka. Dok se priprema za proslavu rođenja sina kom je dala ime Kolja, ona i dalje ne pokazuje javno svog partnera.


Ipak, dok je još bila aktivna na društvenim mrežama, Maša je podelila fotografije nastale nakon porođaja, na kojima je vidimo kako drži u naručju sina, okružena brojnim i raskošnim buketima crvenih ruža.

Kako su pisali mediji, partner Maše Terzić je poslovni čovek s razvijenim biznisom koji, takođe, ne želi da se eksponira u javnosti, a šuškalo se da je on Mašu odavno zaprosio i da će se par venčati na nekoj destinaciji van Beograda.

 

Prema pisanju Story-ja, planirana je svadba za 50 zvanica, ali nakon što njihov mezimac još malo poraste.

 

1 / 5 Foto: Instagram

 

BONUS VIDEO: Intervju Zvezdana Terzića

 

makonda-tracker