stiže druga beba

NAJLEPŠE VESTI stigle u najtežem trenutku: Jedna od najlepših srpskih glumica ponovo TRUDNA!

0

Šarmantna glumica koja je pre dve godine donela na svet prvo dete uskoro će ponovo postati mama

Glumica marija petronijević
Glumica marija petronijevićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Marija Petronijević, koja je oduševila publiku u seriji "Selo gori, a baba se češlja", uskoro će ponovo postati majka.


Jedna od najlepših srpskih glumica trenutno je u drugom stanju, javljaju mediji, koji dodaju da će njeno drugo dete na svet stići u septembru.


Glumica je saznala da je u drugom stanju u veoma teškom periodu, odnosno u danima kada sam se borila s tugom zbog iznenadne smrti majke i oca, piše Gloria.

 

Dodaje se i da Marija ne zna pol bebe, kao i da nije poznato koje će ime dobiti

.
Glumica već godinama sa suprugom Milinkom Isakovićem, IT stručnjakom i poznatim humanitarcem, živi u selu Visibabe u blizini Požege, gde zajedno brinu o velikom seoskom gazdinstvu.

 

 

Par je krajem 2021. godine dobio prvo dete, i to sina, kog je Marija na Instagramu pokazala tek u nekoliko prilika.

 

1 / 6 Foto: Filip Pavličić

 

Marija se, inače, krajem prve trudnoće zarazila virusom korona, ali je srećom sve prošlo u najboljem redu.

 

Drugu dozu vakcine sam primila 24. septembra, u osmom mesecu trudnoće, nakon konsultacija sa profesorima Medicinskog fakulteta u Beogradu. Vakcinisala sam se vakcinom koja je preporučena trudnicama. Na poslednjem merenju antitela, koje je urađeno početkom oktobra, videlo se da su antitela formirana. Međutim, još u momentu vakcinacije, objašnjeno mi je da virus mutira, da forme virusa s kojim mogu doći u kontakt mogu biti izmenjene i da će vakcina pomoći u segmentu potpune ili delimične zaštite. Objasnili su mi da ću, u slučaju infekcije, imati spremnu količinu antitela i da će organizam brže naći načina da se izbori – objasnila je glumica.

 

 

BONUS VIDEO

REDAK FENOMEN! Helena i Dunja su bliznakinje, a rođene sa tri nedelje razmaka

 

makonda-tracker