grad zamenila selom

Gaji ovce, domaće povrće i živi pravi SEOSKI ŽIVOT: Zavirite u PORODIČNU KUĆU Marije Petronijević daleko od Beograda

0

Svakog jutra posmatra ovce koje bezbrižno pasu na livadi 

foto: Filip Pavličić
foto: Filip Pavličić

Glumica Marija Petronijević godinama je živela u centru Beograda, a onda, čini se, da joj je dosadila gradska buka i vreva i odlučila je - sa porodicom se seli na selo.

 

Najveće iznenađenje za nju je bilo kada joj je nepoznati čovek poklonio ovcu sa kojom se glumica slikala i na lep način mu se zahvalila na poklonu.

 

Od kada su otpočeli novi život mnogo toga se u Marijinom životu promenilo. Njena jutra su potpuno drugačija, ali kako je više puta govorila, ništa joj ne pada teško. 

 

 

Od jedne ovce Marija je dostigla trocifren broj životinja, a najviše ima upravo ovaca.

 

Ona sad ima celo stado, a neretko na svom Instagram profilu snima videe koje emituje kako bi u toj prirodnoj idili mogli da uživaju svi njeni pratioci. 

 

 

Poznato je da je Marija, koju mnogi zovu srpskom Monikom Beluči, popularnost stekla igrajući u seriji "Selo gori, a baba se češlja". 

 

Međutim, život pod svetlima pozornice zamenila je nešto mirnijim i povučenijim životom, te su joj sada glavna preokupacija poljoprivreda i domaće životnje.

 

 

Podsetimo, Marija je u stabilnom braku sa Milinkom Isakovićem, a kako se u medijima pisalo, on je humanitarac iz Loznice i IT stručnjak.

Glumica ima sina i živi pravi porodični život.

 

 

makonda-tracker