čestitamo

Porođaj na neuobičajenom mestu: Unuka Brusa Vilisa i Demi Mur je - ČISTA MAGIJA

0

Brus i Demi su dobili svoju prvu unuku, nakon što se njihova ćerka Ramer porodila. 

 

 

 

Demi Mur i Brus Vilis postali su baka i deka po prvi put
Demi Mur i Brus Vilis postali su baka i deka po prvi put foto: Instagram

Glumačke legende Holivuda, Brus Vilis i Demi Mur, postali su po prvi put baka i deka. Jedna od njihovih ćerkri, glumica Ramer Vilis, porodila se i na svet donela ćerku, odnosno prvu unuku Demi i Brusu. 

 

Rumer je bebu dobila sa svojim partnerom Derekom Ričardom Tomasom, nakon što je pre par meseci otkrila da će se uskoro prvi put ostvariti u ulozi majke.

 

Ovo je bio jako veliki trenutak za sve članove njihove porodice, a radosnu vest je sa svima podelila upravo novopečena mama Ramer Vilis. Ona je otkrila i koje ime je dobila devojčica

 

- Ovo je Lueta Ajzli Tomas Vilis. Čista magija, ti si nadmašila naše snove - napisala je Ramer preplavljenja emocijama.

Ramer je ovom prilikom otkrila i da se Lueta zapravo rodila nekoliko dana ranije pre nego što je ona to podelila sa svima, kao i da je porođaj obavljen na jednom, ne baš svakidašnjem mestu.

 

- Lueta je rođena kod kuće u utorak, 18. aprila - napisala je srećna mama. 

 

Podatak da se beba rodila kod kuće neke je iznenadio, a možda baš zbog toga je javnost saznala za porođaj nekoliko dana kasnije. Ramer, je ranije ove godine pričala da cela porodica jedva čeka da beba dođe na svet

- Moji roditelji] su tako uzbuđeni. Moje sestre su tako uzbuđene, i tako je zabavno dovesti prvo unuče u našoj porodici, posebno zato što smo tako ogromna grupa u ovom trenutku - rekla je Ramer nedavno.

 

 

makonda-tracker