predivno

Zauvek sam ti zahvalna: ODAVNO nisu zajedno, ali Demi Mur je ovim gestom ka Brusu Vilisu pokazala šta je VEČNA LJUBAV

0

Demi i Brus imaju lepu istoriju i suviše dugo su bili zajedno da bi se to olako zaboravilo.  A kada vam i bivša i aktuelna supruga upute ovakve reči, sigurno je da ste to itekako zaslužili. 

 

 

Demi Mur i Brus Vilis iz perioda kada su bili zajedno
Demi Mur i Brus Vilis iz perioda kada su bili zajedno foto: Ralph Dominguez/MPI/Capital Pict / Capital pictures / Profimedia

Demi Mur i Brus Vilis bili su svojevremeno jedan od omiljenih holivudskih parova. Odavno nisu zajedno, više od dve decenije, tačnije od 2000. godine.

 

Brus i Demi imaju troje zajedničke dece, ćerke - Skaut, Rumer i Talulu. I čest je slučaj da bivši supružnici, može se reći "na silu" ostanu u dobrim odnosima zbog svoje dece.

 

Međutim, ovde nije takav slučaj. Murova i Vilis su ostali u odličnim odnosima, ali ne samo zbog dece. Oni su izistinski prijatelji. 

 

Demi je nakon što se saznalo za Brusovu dijagnozu jako često bila gost u kući u kojoj Vilis živi sa sadašnjom suprugom Emom Heming Vilis. 

 

Redovna je na svim porodičnim okupljanjima i jasno da je ljubav između njih nije nestala, nego se samo transformisala. 

 

Ne vole se više kao partneri, ali se vole kao prijatelji, koji imaju lepu istoriju iza sebe i troje dece. 

 

Demi je to dokazala i sada, kada je povodom Dana očeva Brusu uputila divne emotivne reči, koje retko koja bivša supruga upućuje bivšem mužu.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

 

- Zauvek sam ti zahvalna što si mi dao ove tri prekrasne devojke - napisala je Demi Brusu.

 

Istim povodom na Instagramu je imala objavu i Brusova sadašnja supruga Ema Heming Vilis. sa kojom glumac ima dve ćerke - Mejbel i Evelin.

 

 

- Dan očeva je vreme kada razmišljam o svom dubokom uvažavanju i poštovanju koje gajim prema Brusu dok ga gledam kako je sjajan otac našim devojčicama. Tamo gde to možda nije „konvencionalno“, ono što ih on podučava obuhvatiće generacije. Bezuslovna ljubav, dobrota, snaga, saosećanje, strpljenje, velikodušnost... Srećan Dan očeva najboljem tati kojeg poznajem, koji će zauvek biti najveći poklon našoj porodici - napisala je Ema. 

 

 

makonda-tracker