"jesi li mislila da vas neću naći?"

Da bi ga prebolela, zavela je SLAVNOG ŠMEKERA — ali i dalje je PATILA: Ljubavni trougao najlepših holivudskih glumaca

0

Lepa glumica zavela je kolegu na snimanju filma, ali čovek kog je stvarno volela našao ih je i preoteo mu je opet!

šeron farel i stiv mekvin na snimanju filma
šeron farel i stiv mekvin na snimanju filmafoto: CINEMA CENTER - Album / Album / Profimedia

Slavna glumačka diva Šeron Farel, najpoznatija po ulogama u Hawaii Five-O, kao i The Young and The Restless, preminula je u 82. godini.

 

Kako prenosi The Hollywood Reporter, njen sin je potvrdio da je preminula neočekivano i prirodnom smrću, u bolnici u Kaliforniji, 15. maja.
 

Njen ljubavni život bio je buran i turbulentan, a osim po glumačkim uspesina, pamti se čuveni ljubavni trougao koji je ova glumica imala s najvećim zavodnicima u svetu glume, Brusom Lijem i Stivom Mekvinom, ali samo jednog od njih nazvala je "ljubavlju svog života".

 

Kako je Šeron završila kao deo ljubavnog trougla sa slavnim kolegama?

 

Brus me vodio do Meseca i nazad, prevrnuo mi je svet, ali bio je oženjen i tu nije bilo mesta za mene... — žalila se Šeron njegovom biografu Metjuu Poliju.

 

 Stiv (Mekvin) bio je tako uspešan, moj zaštitnik... Žudela sam za Stivom, ali Brus je bio ljubav mog života — rekla je ona.

 

brus li je tražio šeron na setu filma jer mu nije odgovara na pozive
brus li je tražio šeron na setu filma jer mu nije odgovara na pozivefoto: Golden Harvest Company Profimedia

Biograf je napisao kako je Brus posećivao 1968. godine Šenon dok je snimala film sa Mekvinom.

 

Nekoliko godina pre nego što je postao zvezda, on je bio njegov kung fu trener, ali njegov skriveni razlog da ih poseti na setu bila je njegova tajna ljubavna afera sa Šeron!

 

— Kad je Brus ugledao Šeron, prišunjao joj se i stavio joj ruku preko usta. "Što mi ne odgovaraš na pozive?", pitao ju je Brus — navodi njegov biograf.

 

"Jesi li stvarno mislila da te neću naći?", pitao ju je Brus, odvukavši je u garderobu, gde su vodili ljubav tiho da ih niko ne bi čuo — navodi se.

 

 

Kasnije je Šeron priznala da joj se tad već dopadao Stiv Mekvin, ali rekla je Brusu: "Koristim ga da bih te prebolela... ali, ne možemo više ovo da radimo, Bruse. Žao mi je".

 

Kako se navodi u njegovoj biografiji, Brus je bio zavodnik, lomio je ženska srca, a bio je i arogantan i pomalo šovinista, što se ne poklapa sa slikom koju o njemu predstavlja njegova ćerka Šenon, koja je bila dete kada je on umro.

 

Bonus video

Glumica o paklu koji je prošla:

 

makonda-tracker