"on je bio moja prva ljubav"

Zaljubila se iste sekunde kad ga je ugledala: Ljubav NAJLEPŠEG PARA devedesetih završila se iz iznenađujućeg razloga

0

Bili su zajedno tako davno da su mnogi to i zaboravili, a do danas nisu rekli jedno o drugom nijednu ružnu reč. Ipak, kako je glumac priznao, pored lepe koleginice više nije mogao da napreduje...

Hoakin Feniks godinama je s glumicom Runi Marom, ali ona nije prva njegova poznata ljubav
Hoakin Feniks godinama je s glumicom Runi Marom, ali ona nije prva njegova poznata ljubavfoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Tokom devedesetih, u Holivudu je bilo toliko ljubavi slavnih da ih nije lako popamtiti, a jednu od najtoplijih i najlepših ljubavnih priča imali su današnji oskarovac Hoakin Feniks i glumica Liv Tajler.


Glumci su se prvi put sreli na snimanju romantične drame "Kako smo izmislili Abotove" sredinom devedesetih, a Liv je kasnije priznala da je bila osvojena na prvi pogled.


Zaljubila sam se u Hoakina one sekunde kad sam ga ugledala – rekla je glumica za The Morning Call 1997.


Međutim, iako su gotovo odmah stupili u vezu, rešili su da to kriju od kolega.

 

Hoakin je sedeo na drugom kraju šminkernice i rekao: "O, Bože, Liv je takva mačka" našoj šminkerki. Bio je u fazonu "Nikad ne bih mogao da je smuvam", a ona mu je verovala – ispričala je Liv kroz smeh.


Kako je tada ispričala, bila je uverena da je pronašla ljubav za ceo život.


Jednostavno sam znala, nadala se, molila se da ću ga voleti zauvek – rekla je ona, dok je glumac pričao da je u Liv Tajler pronašao "stvarno dobrog prijatelja".

 


Međutim, ljubav je potrajala tek do 1998. godine, a Feniks je jednom sugerisao da je shvatio da se plamen ugasio kada im više nije bilo dovoljno stalo da se posvađaju.


Mislim da smo prestali da napredujemo zajedno i doneli smo zrelu odluku da nastavimo dalje, iako je postojala velika ljubav. Nemam nikakav materijal za trač koji bih mogao da podelim s vama. Zahvalan sam na vremenu koje smo proveli zajedno – rekao je za Cosmopolitan godinu dana posle raskida.

 

Kada se zadovoljite, kada prestanete da se svađate – mislim, baš svađate... Ja stalno napredujem i evoluiram. Nikada nisam zadovoljan i nadam se da nikad neću biti – priznao je.

 


Godinama nakon raskida, Liv Tajler i Hoakin Feniks ostali su dobri prijatelji i zajedno učestvovali u humanitarnim akcijama.

 

Štaviše, glumica kaže da bivšeg dečka i njegove bližnje doživljava kao porodicu.


Smatram Hoakina i njegove sestre svojom porodicom. Bili smo tako mladi kad smo bili zajedno, imali smo 18 i 21 godinu. On je bio moja prva ljubav, pa je on veliki deo čak i mog smisla za humor – objasnila je Liv u jednom intervjuu i dodala da je od Feniksa naučila mnogo toga.

 


Što se tiče današnjice, Hoakin Feniks je godinama s glumicom Runi Marom, s kojom ima sina Rivera, nazvanog tako po njegovom pokojnom braku. Liv Tajler je majka troje dece: Majloa, Sejlor i Lule, iza sebe ima jedan brak i jednu dugu vezu.

 

 

BONUS VIDEO Ljubavnica Adama Levina

 

makonda-tracker