ista ljubav prema tenisu

Spojila ih je ista LJUBAV, SEDAM GODINA se kriju: Koja poznata lepotica iz sveta TENISA je osvojila Andreja Rubljova?

0

Koja teniserka je dugogodišnja devojka Andreja Rubljova?

andrej rubljov već godinama voli istu devojku
andrej rubljov već godinama voli istu devojkufoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Trenutno drugi najbolje rangirani Rus na ATP listi, nakon Danila Medvedevajeste Andrej Rubljov, koji je aktuelan jer je izgubio četvrtfinalni meč Vimbldona od našeg Novaka Đokovića.

 

Dok Novak nastavlja da grabi ka polufinalu, Andrej je za ovu godinu završio svoj posao na Vimbldonu.

 

Sedmi po redu na listi najboljih na svetu kad je u pitanju tenis, Andrej Rubljov poznat je po svom temperamentu na mečevima, ali uglavnom je smiren kada su u pitanju odnosi s kolegama teniserima, pa sve ostavlja na samom terenu. Na pres-konferencijama i u intervjuima je sve suprotno od onog napadački nastrojenog igrača na terenu.

 

Za njega se navodi da je dosta skromna osoba, uvek sa obe noge čvrsto na zemlji, a čuva svoj privatni život daleko od očiju javnosti. Ovaj (uskoro) 26-godišnjak je već godinama u vezi s istom devojkom, tačnije punih 7 godina, a njegovo srce ukrala je Anastasija Homutova.

 

Par se nikada ne eksponira na društvenim mrežama, niti u javnosti, već su fokusirani na karijere.

 

 

Upoznali su se 2016. godine i odmah su počeli da se zbližavaju. Kako se i Anastasija bavi tenisom, odmah ih je spojila zajednička strast, a ona ga prati na mnogim mečevima kao podrška.

 

Ko je Anastasija Homutova?

 

Njeno poreklo je letonsko, ali je rođena i odrasla u Rusiji, u Moskvi. Godinu dana je starija od Andreja i igra tenis od 5. godine. Ona je bivša teniserka, koja je nastupala do 2017. godine, a najviši WTA plasman je 107. mesto, dok je poslednji profesionalni meč odigrala u Turskoj, u maju 2017. godine.

 

 

Trenutno je teniska instruktorka, a zajedno trenira sa svojim dragim. 

 

 

makonda-tracker