nežna i privržena

Zna da mu nije prioritet, jednim kvalitetom ga je potpuno osvojila: Devojka Janika Sinera je vrlo netipična lepotica

0

Italijanski teniser koji je zablistao na ovogodišnjem Vimbldonu godinama je u skladnoj vezi s manekenkom i influenserkom koja preferira da ostane daleko od očiju javnosti

Italijanski teniser Janik Siner na Vimbldonu
Italijanski teniser Janik Siner na Vimbldonufoto: EPA-EFE/ISABEL INFANTES

 

Italijanski teniser Janik Siner, današnji protivnik Novaka Đokovića na Vimbldonu, jedan je od najzapaženijih u ovom sportu proteklih godina i ranije je umeo da zadaje mnogo muka na terenu našem teniseru.


Siner se izdvojio kao jedan od najboljih igrača na turu, a sve vreme ima podršku najvažnije žene u svom životu – manekenke Marije Bračini.


Ova vatrena Italijanka i Siner u vezi su već godinama, a poznato je da su nakratko raskinuli 2021. godine, samo da bi se uskoro pomirili i bili bliskiji nego ikada.

Zahvaljujući svojoj manekenskoj karijeri ona je vrlo cenjena u modnim krugoima i proputovala je svet kako uz Sinera tako i samostalno. Teniser, koji inače čuva svoju privatnost, više puta je pričao o svojoj devojci u intervjuima i nije štedeo komplimente.

 

Marija je vrlo nežna i privržena, ali i veoma nezavisna žena, a to je njen kvalitet koji mi se najviše dopada – objasnio je Janik Siner jednom prilikom.


Ona se prilagodila mojim potrebama, zna da je sport moj prioritet, naročito sada kada tek počinjem – rekao je teniser pre izvesnog vremena. – Još uvek moram da naučim kako da postanem šampion.

Marija Bračini do sada je izgradila bogatstvo koje se procenjuje na tri miliona evra, pisao je Tennis365, a na Instagramu je prati više od 100.000 ljudi. Ipak, njen profil je zaključan, pa njene objave ne dospevaju do toliko korisnika koliko pratilaca imaju njene koleginice.


Ona je u Italiji poznata kao vrlo rezervisana osoba, koja ne sklapa lako nova prijateljstva i ne voli da se eksponira van svojih objava na društvenim mrežama, gde je vrlo popularna.

Marija je osoba koja ne voli da priča s neznancima. Ima nekoliko bliskih prijatelja u elitnim krugovima. Njeni prijatelji su iz sveta mode i tenisa. Ne voli da provodi vreme s ljudima koje ne poznaje i teško joj je da sklopi nova prijateljstva. Vrlo je introvertna i dosta vremena provodi sama, ceni svoju privatnost i prostor. Treba joj mnogo vremena da stekne poverenje u ljude, ali je prijatelima vrlo odana – rekao je za Wtfoot izvor blizak manekenki.

 

Najlepše joj je kada uživa udvoje sa Janikom, a ni on ne krije da mu je to omiljeni deo dana.

Lepo je vratiti se uveče kući posle napornog dana treninga i imati nekoga ko brine o vama. Ona je tako slatka i divna – rekao je nedavno Siner.

 

 

makonda-tracker