čuvaju intimu za sebe

Teniserka je, prelepa, a on ne krije da mu nedostaje: Ko je devojka Karlosa Alkaraza, zgodnog Španca koji preti Novaku?

0

Španski teniser Karlos Alkaraz podelio je samo jednu fotografiju lepotice koja mu je pomutila um

Karlos Alkraz, španski teniser koji i na Vimbldonu nastavlja da oduševljava publiku
Karlos Alkraz, španski teniser koji i na Vimbldonu nastavlja da oduševljava publikufoto: EPA-EFE/ISABEL INFANTES

Karlos Alkaraz, trenutno prvi teniser na ATP listi, pokušaće ove godine da se domogne titule na Vimbldonu i smatra se najjačim potencijalnim protivnikom našeg Novaka Đokovića, statistički najboljeg igrača u istoriji tenisa.


Mladi Španac ima tek 20 godina, a već je stekao status jednog od glavnih favorita na svim većim takmičenjima. On je očigledno fizički spreman za najveće izazove i samopouzdanja mu ne manjka, a značajan vetar u leđa su mu bližnji i njegov tim.


Među najvatrenijim Alkarazovim navijačima svakako je njegova devojka Marija Gonzales Himenez. Par još uvek nije potvrdio da je u vezi, ali se to smatra javnom tajnom.

 

Nedavno je na Instgagramu osvanula fotografija na kojoj su zagrljeni i dele intiman trenutak, a teniser je lepotici poručio "Nedostaješ mi".

 

Karlos Alkraz sa devojkom Marijom Gonzalez himenez
Karlos Alkraz sa devojkom Marijom Gonzalez himenezfoto: carlitosalcarazz/Instagram
  • Ko je devojka Karlosa Alkaraza?


Marija je rođena u Mursiji, a iako se ističe lepotom ona nije manekenka. Kako je otkrio njen profil na Instagramu, i ona je teniserka, a igra za Teniski klub Mursija. Delila je više fotografija i snimaka s terena, a uz to obožava ples, u kom je vrlo vešta.

 


Ona još uvek nije posebno poznata čak ni u Španiji, pa je na Instagramu prati tek 12.000 ljudi, a na Tik Toku ima manje od 650 pratilaca.

 


Marija se, kao i Karlos, trudi da sačuva privatan život od očiju javnosti, pa do sad nije delila fotografije svog dečka i uglavnom deli trenutke iz svoje svakodnevice.

 

 

makonda-tracker