više se nikad nije udavala

Govorila je da se njihov brak završio NA DAN VENČANJA: Burna ljubavna priča rok zvezde isprepletana AFERAMA

0

Odbila je da potpiše predbračni ugovor na 28 strana, a posle njega se više nikada nije udavala.

Mik i Bjanka Džeger venčali su se nakon nepunih godinu dana veze.
Mik i Bjanka Džeger venčali su se nakon nepunih godinu dana veze.foto: Keystone Pictures USA / Zuma Press / Profimedia

Frontmen grupe "The Rolling Stones", Mik Džeger, oduvek je imao buran ljubavni život i bio je povezivan sa brojnim poznatim lepoticama.

 

Međutim, samo jednu je odveo pred oltar.

 

Mik i glumica i manekenka Bjanka su se navodno upoznali nakon koncerta Rolling Stonesa 1970. godine u Parizu, a kako je svojevrmeno ispričao za The Baltimore Sun, pokojni slikar i režiser Donald Kamel, on ih je upoznao na Bjankin nagovor.


- Nije bilo upitno da li će se Mik zaljubiti u Bjanku. Mik je pogledao u Bjankino lice i video - Mika - rekla je jedna od bivših rokerovih ljubavnica za The Baltimore Sun što potvrđuje činjenicu da su mnogi pričali da Bjanka i Mik izuzetno liče.

- Bilo je što je bliže moguće vođenju ljubavi sa samim sobom -


- Oboje su neraspoloženi, mrzovoljni i tajnoviti. Bili su fantastični zajedno od samog početka - rekao je jedan od Mikovih prijatelja.

 

  • Venčanje nakon nepunih godinu dana poznanstva

 

Njih dvoje su se venčali manje od godinu dana nakon upoznavanja. Venčanje je održano u Sen Tropeu.

 

Bjanka je tada bila u četvrtom mesecu trudnoće i ukrala je sve poglede u sada već legendarnoj kreaciji Yves saint laurent i šeširom sa velom.

Bjanka je odbila da potpiše predbračni ugovor na 28 stranica pre venčanja.


Slavlje je trajalo do 4 ujutru, a Bjanka se navodno sama vratila u svoj i Mikov apartman za medeni mesec pre kraja zabave.

 

Kasnije je za New York Daily News ispričala da se "njen brak završio na dan venčanja".

 

Međutim, sa detetom na putu i svadbom koja tek što se dogodila, bračni par Džeger nije želeo da odustane samo nekoliko sati nakon što su rekli "da".

  • Brak ispunjen preljubama

 

Ipak, 7 godina kasnije, Bjanka je podnela zahtev za razvod optuživši Mika za preljubu.

 

Kraj njihovog braka je došao više od godinu dana nakon što je Mik Džeger stupio u vezu sa modelom Džeri Hol, sa kojom je kasnije bio 10 godina u vezi i koja mu je rodila četvoro dece.

 

Pričalo se i da je Bjanka takođe imala afere, pre svega sa Džekom Fordom (sinom predsednika Džeralda Forda), sa kojim je pozirala u Linkolnovoj spavaćoj sobi za prilog u časopisu "Intervju" svog dobrog prijatelja Endija Vorhola.


Međutim, skoro deceniju nakon razvoda, Bjanka je rekla da njen bivši muž ima "divan smisao za humor, koji može da razume bez obzira na sve".

 

- Mislim, mogao bi da mi zabije nož u leđa, ali može da me nasmeje dok to radi - rekla je u šali Bjanka.

 

Kako su pisali strani mediji, osim stalnog neverstva, između Mika i Bjanke je postojalo i rivalstvo budući da su oboje bili džetseteri i stalni posetioci klubova. 

 

- Ona je definitivno bila kraljica u Studiju 54, a Mik je negodovao što su ga zamenili - govorili su tada izvori za strane medije.

 

  • Rok zvezda je najgori muž kojeg žena može da ima

 

Kako je Bjanka 1986. godine ispričala za Vanity Fair ,ona i Alana Stjuart (bivša supruga Roda Stjuarta) su se šalile da su "napisale bezobraznu knjigu o tome kako preživeti brak i razvod od rokenrol zvezde" 

-Govorili smo koji su kvaliteti potrebni: potčinjenost. Rok zvezda je najgori muž kojeg žena može da ima -  pričala je Bjanka

 

Bjanka je 2020. godine svoj razvod nazvala najvećim razočaranjem.

 

 -Odgajana sam kao katolik, da verujem da je brak doživotan-  rekla je za Guardian.

 

-I nismo uspeli.-

 

Bjanka se nikada više nije udavala, a Mik Džeger se od 2014. godine zabavlja sa bivšom balerinom Melanie Hamrick, sa kojom deli četvorogodišnjeg sina po imenu Deverauk.

 

BONUS VIDEO

 

Mik Džeger ispred bosanske ćevabdžinice u Beču

 

 

makonda-tracker