njegovo osmo, njeno prvo dete

Rodila mu je SINA, ali pred oltar je NE VODI: Ko je 44 godine mlađa devojka Mika Džegera?

0

Mik Džeger zabavlja se već godinama s Melani Hamrik, koja je od njega mlađa gotovo pet decenija, a o njihovoj vezi ne zna se mnogo toga.

ko je melani, gotovo pet decenija mlađa devojka frontmena rolingstonsa?
ko je melani, gotovo pet decenija mlađa devojka frontmena rolingstonsa?foto: EPA-EFE/SARAH YENESEL

Mik Džeger možda jeste jedan od najpoznatijih rok muzičara na svetu, ali njegova veza sa Melani Hamrik nije nešto o čemu se u javnosti piše i mnogo zna. Frontmer benda Rolingstons bio je otac sedmoro dece kada je upoznao bivšu balerinu 2014. godine. On je bio povezivan s mnogo mlađim devojkama, poput Nur Alfalah, ali već godinama voli 44 godinu mlađu Melani.

 

Mika su do sada dve žene odvele pred oltar: Bjanka Džeger i Džeri Hol, a mnogi misle da će možda i Melani to uspeti. Nakon dve godine zabavljanja, par je dobio sina, njeno prvo, njegovo osmo dete, dečaka Devera Oktavijana Bazila 2016. godine.

 

Pre nego što je rodila sina, Melani je "živela jednostavno" i nije imala mnogo iskustva s decom, rekla je za magazin Mari Kler 2017. godine. Tada je govorila o tome kako balerina ne postaješ razmišljajući o tome kako ćeš imati decu, ali o tome koliko joj se život time promenio... Ipak, o njenoj vezi sa Džegerom ne zna se mnogo.

 

 

Dakle, ko je Džegerova devojka, mlađa od njega 44 godine?

 

  • Ona je bivša balerina

 

Melani je poreklom iz Virdžinija, od malih nogu je igrala balet, a bila je stipendistikinja prestižne baletske akademije, dok je 2004. godine postala deo ansambla Američkog baletskog teatra.

 

  • Džegera je upoznala u Japanu

 

Američki baletski teatar Rolingstonsi bili su na turneji u Tokiju u februaru 2014. godine, kada su se Melani i Mik Džeger upoznali u bekstejdžu. 

 

 

  • Mik i ona imaju sina

 

Njeno prvo, a Mikovo osmo dete rodilo se u Njujorku, u decembru 2016. godine, a kako navode strani mediji, mališana često mogu videti na koncertima svog tate, ali i na baletskim performansima svoje mame. 

 

  • Sarađivala je s Džegerom

 

Melani, koja je i koreografkinja, sarađivala je s partnerom na radu na baletu Porte Rouge, tako što je ona bila zadužena za koreografiju, a njen partner Mik Džeger za završne finese uz numere Stonsa...

 

  • Napisala je i knjigu

 

Njena knjiga se odnosi, naravno, na balet! Zbog čega se odvažila da bude spisateljica?Kako je objasnila, za nju je balet "romantičan, a pisanje o njemu bila je terapija za nju". Kako se "penzionisala" od baleta, razmišljala je o tome čime bi se bavila, a koreografija nije bila opcija, bacila se u te vode...

 

melani hamrik i mik džeger su godinama zajedno, imaju sina, ali nisu se venčali
melani hamrik i mik džeger su godinama zajedno, imaju sina, ali nisu se venčalifoto: EPA-EFE/SARAH YENESEL
  • Džeger joj je dao "prsten obećanja"

 

Uprkos tračevima i šuškanjima, veliki dijamantski prsten na njenoj ruci nije verenički. Kako je sama Melani rekla, to je "prsten obećanja", a kada su je pitali da li će se venčati, rekla je:

 

Ne znam. Ja živim u trenutku, pa, ko zna.

 

 

makonda-tracker