romansa

ODMAH je odleteo da je vidi, upoznali su se na neočekivan način: Ova poznata lepotica je osvojila srce Karlosa Alkaraza?

0

Šuška se da najbolji teniser sveta Karlos Alkaraz ima novu devojku.

Karlos Alkaraz ponovo srećan u ljubavi.
Karlos Alkaraz ponovo srećan u ljubavi.foto: EPA-EFE/ISABEL INFANTES

Prvi teniser sveta Karlos Alkaraz nedavno je osvojio svoj drugi Grend Slem pobedivši u finalu Vimbldona srpskog tenisera Novaka Đokovića.

 

I izgleda da je Karlosu osim na polju karijere, pošlo i u ljubavi te odnedavno ima novu devojku.

 

Španski teniser se trudi da svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti, ali se raniej spekulisalo da je u vezi sa teniserkom Marijom Gonzales Himenez kao i da mu je ona najveća podrška.

 

Par nikada nije potvrdio svoju vezu, ali je bilo očigledno da između njih tinjaju emocije.

Međutim, njih dvoje su još 2021. godine prekinuli svoju vezu, a od tada su ga povezivali sa brojnim damama što Karlos nije komentarisao.

 

Međutim, nedavno su španski mediji objavili da Karlos ima novu ljubav.

 

U pitanju je 21-godišnja Lola Mirandel, francuska teniserka kojoj mnogi predviđaju blistavu karijeru.

Kako su preneli španski mediji, Karlos i Lola su se upoznali putem Instagrama, a kako su izvori izjavili za magazin Socialite zbog nje je Karlos nakon osvajanja Vimbldona otputovao u Nicu.

 

- Da, razgovaraju i na ovom turniru u Nici to bi bio prvi put da se sretnu. Zato je Alkaraz odlučio da ode u Nicu umesto odmora, nakon osvajanja Vimbldona-  reči su neimenovanog izvora, preneo je marie-claire.es

Prema pisanju stranih medija, Karlos i Lola su se videli nekoliko puta u poslednjih desetak dana.

Karlos Alkaraz je jednom prilikom rekao da ga kratkotrajne veze ne zanimaju i da želi da pronađe svoju mirnu luku, pa nam ostaje da vidimo da li je Lola Mirandel "ona prava".

Lola Mirandel osim teniske karijere, gradi i karijeru influenserke i reklo bi se da joj ne ide loše s obzirom da trenutno ima 109.000 pratilaca. 

 

 

BONUS VIDEO

 

 

makonda-tracker