verni fan

"Više sam nego uzbuđen jer ću NAVIJATI ZA NOVAKA ĐOKOVIĆA!" Holivudski glumac ne krije ko je njegov favorit na Vimbldonu

0

Čuveni glumac više puta je isticao da je obožavalac i navijač srpskog tenisera, a sada ne krije radost što ga ponovo gleda uživa

Novak Đoković i Karlos Alkaraz pred finale Vimbldona 2023. godine
Novak Đoković i Karlos Alkaraz pred finale Vimbldona 2023. godinefoto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković, rekorder po broju osvojenih grend slemova, danas ima priliku da podigne trofej na nekom od najvećih ATP turnira po 24. put.

 

On se u finalu Vimbldona, najstarijeg i najprestižnijeg teniskog turnira, igra sa španskim teniserom Karlosom Alkarazom, a tribine Centralnog terena preplavljene su poznatim ličnostima.

 

Uz predstavnike britanske kraljevske porodice, na čelu sa Kejt Midlton, koja je pokroviteljka Vimbldona, tu su i pevači i holivudski glumci, a među njima i jedan od najpopularnijih – australijski glumac Hju Džekmen.


On je pred početak meča podelio fotografije i otkrio ko je njegov favorit.


Više sam nego uzbuđen jer sam tu da navijam za Novaka Đokovića – poručio je šarmantni glumac.

Australijski superstar više putaje u prošlosti javno bodrio srpskog tenisera i isticao da je njegov fan i navijač. On je neretko navijao za njega s tribina, delio je Novakove fotografije i snimke i nikad nije krio svoje divljenje prema Đokoviću.


Pre nekoliko godina ga je i javno pozvao da igra protiv njega.

 

Hju Džekmen je veliki fan Novaka Đokovića
Hju Džekmen je veliki fan Novaka Đokovićafoto: @RealHughJackman, Twitter

Da li je neko za tenis? Kad kažem "neko", mislim na tebe, Novače Đokoviću – našalio se glumac.

 

 

makonda-tracker