tragično

IMAO JE SAMO 24 GODINE: Preminuo sin slavne manekenke i milijardera (FOTO)

0

Krenuo je stopama slavne majke, koja je devedesetih očarala svet lepotom, ali kako navode strani mediji, strašan porok mu nije dao mira...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supermodel Stefani Sejmur potvrdila je da je preminuo njen sin, 24-godišnji maneken Hari Brent. Kako se navodi u zvaničnom saopštenju, kao uzrok smrti je navedeno "slučajno predoziranje".

 

"Zauvek ćemo biti tužni što mu je život uništila ta razorna bolest. Postigao je puno za svoje 24 godine, ali nikada nećemo imati priliku da vidimo koliko je još toga Hari mogao da uradi. Hari nije bio samo naš sin. Bio je divan brat, voljen unuk, brižan prijatelj... Bio je kreativna, moćna duša puna ljubavi koja je unela svetlost u srca mnogih ljudi. Bio je lep i spolja i iznutra", piše u saopštenju za javnosti.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Hari Brent je sin slavne manekenke Stefani Sejmur i milijardera Pitera Brenta. On je krenuo majčinim stopama i sarađivao sa prestižnim modnim brendovima i magazinima. Kako pišu strani mediji, trebalo je da uskoro krene u kliniku za odvikavanje i borio se sa zavisnošću.

 

Hari je poznat i po skandalu kada je svojevremeno odbio da plati 28 dolara taksisti za vožnju.

 

 

 

 

makonda-tracker