iznenađenje za iznenađenjem

Ostavio ju je na užasan način, ni danas ne zna ima li dete s njim: NEZABORAVNA LJUBAV glumice i 29 godina starije zvezde

1

Glumica je danas uverena da je razlika u godinama to što je stalo na put njenoj bračnoj sreći s muzičkom i filmskom zvezdom, ali ona nije jedini problem koji su imali. Njena želja da radi i opsednutost mačkom samo su deo stvari koje su smetale čuvenom zavodniku

Mia Farou i Frenk Sinatra bili su u braku u drugoj polovini šezdesetih
Mia Farou i Frenk Sinatra bili su u braku u drugoj polovini šezdesetihfoto: The Hollywood Archive / Avalon / Profimedia

Glumica Mia Farou i glumac i pevač Frenk Sinatra upoznali su se davne 1964, kada je ona imala svega 19 godina, a on se bližio pedesetoj.


U tom trenutku ona je bila u studiju 20th Century Fox, gde je snimala "Gradić Pejton", dok je Sinatra bio na setu filma Von Ryan's Express, pa je bilo neminovno da se sretnu.


Nije im trebalo dugo da uđu u vezu, uprkos ogromnoj razlici u godinama, a nisu uspeli da sakriju svoju ljubav od javnosti. Utočište i mir tražili su u Sinatrinom domu u Palm Springsu, gde je pevač i glumac odvojio jednu sobu za svoju novu devojku.

 

Glumica se jednom prilikom prisetila kako je izgledao trenutak kada je prvi put ušla u ovu vilu, noseći u naručju svog mačka Malkolma.

 

  • Neočekivani brak


Stigli smo i on mi je pokazivao kuću... Imao je odvojenu sobu za mene. Držala sam svog mačka i rekla: "Bolje bi mi bilo da nađem kutiju za mačke" jer smo doputovali čak iz Los Anđelesa... A on me je poljubio. Uzeo mi je mačka iz ruku, bio je tako romantičan, i samo ga je spustio na pod – ispričala je decenijama kasnije Mia Farou u intervjuu koji je dala Hauardu Sternu.

 


Dve godine nakon prvog susreta, venčali su se u Las Vegasu, a Sinatra je zaprosio mladu glumicu držeći verenički prsten s 9-karatnim dijamantom.
Navodno pevačeva majka nije bila oduševljena svojom snahom onoliko koliko je svet bio fasciniran njom.


Ova ne priča, ne jede, šta radi? Neće to trajati, tako da pretpostavljam da je dobro što se nisu venčali u crkvi – rekla je Doli Sinatra.


Nakon što su se venčali, Frenk Sinatra insistirao je da Mia prekine svoju glumačku karijeru, što je ona i učinila. Pratila ga je na setovima više njegovih filmova i bila mu maksimalno posvećena, ali joj je posle nekog vremena dosadilo da ne radi ništa.

 

Gluma joj je nedostajala, pa je pristala da igra u filmu "Rozmarina beba" Romana Polanskog. Ispostavilo se da je snimanje ovog čuvenog ostvarenja trajalo duže nego što je planirano, a pisalo se da je to razbesnelo Sinatru jer je želeo da igra uz njega u neo-noir filmu "Detektiv".

 


Ako pitate Frenka, ja ne treba da snimam nijedan film – rekla je. – On kaže: "Ja mogu da nas obezbedim prilično dobro. Ne vidim zašto bi žena želeola nešto da radi". Tako su muškarci učeni, a onda se osećate krivom kada želite da uradite nešto za sebe.

 

  • Iznenadni razvod, ali ljubav i prijateljstvo do kraja života


U novembru 1967. godine, dok je još radila na "Rozmarinoj bebi", Mia je doživela neprijatno iznenađenje: Sinatrini advokati uručili su joj papire za razvod.

 

Zvanično su se rastali u avgustu 1968. godine, a Mia Farou je kasnije tvrdila da je za sve, zapravo, bila kriva ogromna razlika u godinama i da je bila "neverovatno nezrela tinejdžerka" kad se udala za Sinatru.


Bila sam nezrelija od svih 19-godišnjakinja koje sam poznavala. Jadni Frenk, bio je s takvim detetom. Umela sam da se uspavam za stolom u Las Vegasu, dok sam pokušavala da pričam s ljudima o njihovim mačkama. Bio je vrlo strpljiv sa mnom.

 


Navodno je njena opsesija mačkama posebno smetala Sinatri, kog je izluđivalo kako Mia komunicira s gluvim mačkom Malkolmom na znakovnom jeziku. Sve je kulminiralo kada je pevač namerno bacio petardu u mačkovu činiju s hranom.


Međutim, razvod ih nije razdvojio zauvek – negovali su prijateljstvo sve do smrti Frenka Sinatre.


Nekoliko godina pošto su se razišli, Mia je u jednom intervjuu izjavila da gaji "topla osećanja prema Frenku" i otkrila da on često zove njenu majku Morin O'Salivan i kod nje se raspituje o životu bivše supruge. Navodno je Sinatra, nakon što je čuo tvrdnje Dilan, ćerke koju je Mia Farou potom usvojila s Vudijem Alenom, da je otac seksualno zlostavlja, ponudio da režiseru slomi obe noge.


Zar to nije slatko od njega? – rekla je Mia kada su joj to pomenuli u jednom intervjuu.


Ona je pre nekoliko godina izjavila da Sinatra i ona zapravo "nikada nisu raskinuli".

 

  • Da li je Frenk Sinatra otac Ronana Faroua?

 


Već godinama se spekuliše da je njen sin Ronan, čiji je biološki otac navodno Vudi Alen, zapravo rođen nakon jedne strastvene večeri koju je Mia provela sa Sinatrom. Kada su je u intervjuu za Vanity Fair pitali da li je Ronan Sinatrin sin, odgovorila je – možda, dok je na pitanje je li Frenk Sinatra bio ljubav njenog života imala jasniji odgovor.


Da – priznala je.

 

Vudi Alen sve vreme tvrdi da "može da se kladi u svoj život" da je Ronan njegovo dete, a jedan biograf čuvenog pevača kaže da je to najverovatnije tačno jer je navodno Frenk Sinatra imao vazektomiju mnogo pre Ronanovog rođenja 1987. godine.


Nakon što je pevač i glumac umro 1998. godine, Mia je na sahranu došla sa sinom Ronanom, a u Frenkov sanduk je ubacila više predmeta koji su joj značili, uključujući i svoju venčanu burmu.

 

 

  • Brakovi i deca

 

Nakon rastanka od Sinatre, glumica je bila u braku s Andreom Previnom, s kojim je dobila blizance Metjua i Sašu, zatim sina Flečera, a potom usvojila ćerke Lark, Dejzi i Sun Ji. Posle rastanka od Previna 1979. usvojila je sina Mozesa i ćerku Dilan, koje je potom usvojio njen naredni dečko Vudi Alen.

 

Zatim je 1987. rodila Ronana, a posle raskida od Alena je usvojila ćerku Tem, sina Isaiju i ćerke Kvinsi i Frenki Min.


Sinatra se posle rastanka od glumice oženio Barbarom 1976. godine i s njom ostao do smrti. Pre nje je bio u brakovima s Nensi Barbato i Avom Gardner.

 

BONUS VIDEO - Poznati parovi koji prskose tabuima

Podsetite se još nekih srećnih parova u svetu slavnih među kojima je velika razlika u godinama

 


 

makonda-tracker