turbulentan život

NIJE PREZALA NI OD ČEGA DA BUDE SLAVNA: Bila je jedna od NAJLEPŠIH, živela BURNO, a TRAGEDIJA ju je ZAUVEK promenila

1

Žena koja je osvojila svet lepotom, zaludela brojne slavne muškarce, ali i imala tragedije koje se nikad ne prebole...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Još pre 30 godina svet je očarala glumica i manekenka Stefani Sejmur (52) u spotu za čuvenu pesmu "November Rain" grupe Guns N' Roses. Bila je jedna od najlepših manekenki osamdesetih godina, a njeno pojavljivanje u venčanici u spotu ostao je jedan od najupečatljivijih momenata kada su muzički spotovi u pitanju. Njen život bio je protkan divljim situacijama, burnim ljubavima, tragičnim završecima...

 

GOVORILA JE: "NE USTAJEM IZ KREVETA ZA MANJE OD 10.000 DOLARA" Bila je JEDNA OD NAJLEPŠIH, danas je NIKO NEĆE PREPOZNATI

 

TURBULENTNE LJUBAVI

 

Još sa 16 godina bila je u vezi sa Džonom Kazablankasom, koji je tada imao 42, šefom agencije za modele sa kojom je i ona potpisala ugovor. Iako je tada bio u braku, to ga nije sprečil oda živi i sa Stefani, koja ga je ostavila pre nego što se razveo od supruge.

 

stefani i džon kazablankas
stefani i džon kazablankasfoto: Profimedia

 

Bila je kasnije u braku sa gitaristom Tomijem Andresom, s kojim je dobila i sina. Šuškalo se da je bila i sa Čarlijem Šinom i Vorenom Bitijem i da ne preza ni od čega da bi bila popularna.

 

Nakon razvoda usledilo je snimanje za pesmu "November Rain" i veza sa Akslom Rouzom. Oni su izazivali divljenje, ali odnos im je išao od ljubavi do mržnje, živeli su burno uz alkohol, droge, seksualne avanture...

 

Ljubav se okončala tužbom, kada je pevač tvrdio da mu je Sejmur ukrala nakit vredan više od 100.000 dolara. Ona je tvrdila da ju je on psihički zlostavljao, a zvala je i njegovu bivšu suprugu da svedoči protiv njega.

 

Napokon, nakon Rouza, zaljubila se u Pitera Branta, koji je u to vreme bio oženjen. On je ostavio suprugu, da bi se zatim venčali, pa je Sejmur tražila posle 14 godina poništenje braka. Pomirili su se godinu kasnije, a i dalje su zajedno.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

TRAGEDIJA

 

Najveća tragedija, ipak, bila je smrt njenog sina prošle godine. Hari Brent je sin slavne manekenke i milijardera Pitera Brenta. On je krenuo majčinim stopama i sarađivao sa prestižnim modnim brendovima i magazinima. Kako pišu strani mediji, trebalo je da uskoro krene u kliniku za odvikavanje i borio se sa zavisnošću.

 

Stefani je rekla da ju je smr sina zauvek promenila...

 

 

makonda-tracker